Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista vagyok, ha szeretném elhívni a csoportamat a lagziba, de a párjukat nem, akkor inkább ne is hívjam őket?
9 főről lenne szó, 1 embernek nincs közülük párja. Anyagilag azért nem mindegy, hogy 9 fő jön vagy 17...
Mivel annyira azért nem szoros a kapcsolatunk, de a barátaim nem tudnak eljönni, mert mind külföldön él, most született babájuk, stb, ezért szeretném, ha ott lennènek, hogy legyenek fiatalok is, legyen kivel "bulizni"...
Szerintetek ilyen esetben bunkóság, ha a párjukat nem hívom? Nem találkoztam még velük.
#11 Nem muszáj velem egyetérteni. :) Én csak felvázoltam a kérdezőnek, hogy nem olyan ördögtől való dolog az, amit tenni akar, máshol is előfordul, még ha ez a kisebbség is a válasz alapján.
Én úgy gondolom, hogy nem akarok a páromnak sem rosszat. Neked lehet elég, ha csak a párodat ismered egy társaságban, de az én kedvesem nem ilyen, és én sem. :)
- Ha nem tud kihez szólni rajtam kívül, nem ismer senkit, csak kellemetlenül érzi magát. Nem azért, mert én azt mondtam, hanem mert ismerem, nem olyan, hogy random emberekkel puszipajtás lesz kapásból.
- Ha én azzal foglalkozom, hogy ne érezze kellemetlenül magát, csak mindkettőnknek teher.
Ha nekem kell elmenni egyedül, akkor nyilván több szempontot kell figyelembe venni.
- Szegény én, milyen ciki, hogy nincs kísérőm.
- Szegény én, mindenkinek ott a pasija rajtam kívül, rohaggyonmeg. (Kérdező példájánál speciel ez nincs így.)
- Rohaggyonmeg a mátkapár is, miért nem hívták meg. (Ezt mondjuk elég könnyen el lehet magyarázni jelen esetben.)
- Esetleg rájövök, hogy jé, hát a párról szól a mai este. A pár engem ismer (meg az összes havert fenti példánál), nem a pasimat. És elég hamar letisztázható magadban, hogy ez most nem pasizós este, hanem csoporttársazós. Tudod, mint azok a bulik, ahova mindenki a párja nélkül megy, és mégis jól érzi magát.
Még mindig nem gondolom, hogy ördögtől való dolog lenne pár nélkül elmenni bárhova - nem vagyunk összenőve -, de meggyőzhető vagyok észérvekkel. ;)
ha nem vagytok annyira jóban,akkor ne hívd meg őket .
vagy szelektálj,hogy ki az a 2-3 ember aki a legközelebb áll hozzád.akkor hívd meg őket a párjukkal.
9 embert meghívni úgy,hogy nem vagytok annyira jóban,szerintem hülyeség lenne. ők sem örülnének a meghívásnak szerintem, furán jönne ki. legalábbis én nem tudnám mire vélni,hogy miért hívnak meg,ha csak egyetemen vagyunk jóban, de amúgy nem szervezünk közös programokat,nem vagyunk nagy barátnők?
érted
de akár azt is csinálhatod,hogy a szertartásra meghívod a 9 embert, párral együtt. ilyenkor nem kell ajándékot sem vinni,nekik sem kellemetlen.meghallgatják a ceremóniát,csináltok képeket aztán go haza.
vagy hívd meg őket lánybúcsúra.
Szoktunk közős programokat szervezni, bowling, forralt borozás, szülinapi bulik (szintén párok nélkül), kaland park, stb. Csak nyáron pl. nem keressük egymást.
Köszi a válaszokat!
akivel legjobban vagy közülük, annak említsd meg, hogy meghívnád őket, de csak egyedül, ahogy általában szoktatok lenni, szerinte mi lenne a többiek reakciója? Egyrészt leszűröd, ő hogy reagál, másrészt tuti mondani fogja a többieknek, így nem lesz nekik váratlan.
Én egyébként teljesen megérteném, hisz velük vagy napi kapcsolatban, a párokat nem ismered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!