Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyetemista vagyok, akkor kb mennyiért kell vennem barátnőm esküvőjére nászajándékot? És a menyasszonytáncnál mennyit?
Dolgozol egyetem mellett? Vagy a szüleid tartanak el? Szerintem ettől a két dologtól függ, hogy mennyiért vegyél nászajándékot, meg hogy mennyire közeli barátnődről van szó.
De nem az ár a lényeg, hanem hogy jó, hasznos ajándékot adj.
Szerintem 5-10 ezer bőven elég erre, de ha ennyi nem telik 2-3 ezerért is már szép ajándékot tudsz venni.
Az igazság az, hogy tavaly volt a barátnőm esküvője, de én nagyon le vagyok égve... Vettem neki kb. 4-5 ezerért ajándékot, de menyasszonytáncra nem is mentem. :$
Egyszerűen nem engedhettem meg magamnak.
Éppen ezért gondolkodtam, hogy egyáltalán elmentjek-e az esküvőre, de ő többször is kérlelt, hogy nagyon-nagyon szeretné, hogy ott legyek, így elmentem végül.
Kicsit kínos volt ott, de nem tehettem mást.
Így visszagondolva lehet, hogy rosszul oldottam meg a dolgot, nem tudom, mi lett volna a jó részemről.
Többet adni nem tudtam.
Szerintem nagyon rossz, hogy ilyen elvárások vannak, megmérgezi az egészet.
Nekem is nemsokára lesz esküvőm. Egyik egyetemista barátnőmtől se fogadnék el pénzt, pedig mind jobban állnak anyagilag nálam. Gusztustalannak tartanám.
Rokonoktól se fogadnék el szívesen, nemhogy a barátaimtól. Annak a pénznek bőven van helye náluk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!