Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyetemista nők, akik komolyan veszik a pályájukat, miért erre hivatkoznak, hogy nem érnek rá semmire?

Figyelt kérdés
Egyetemista férfi vagyok, és komolyan veszem a pályámat, van már 2 diplomám(kemény szakokról), most a PhD-mat csinálom és azt tapasztalom, hogy a hasonló cipőben lévő lányoknak nincs idejük semmire, se párkapcsolatra, se randira, se barátokra, csak megállás nélkül a tanulást nyomatják. Ez csak azért nem stimmel, mert nekem érdekes módon mindig van időm azokra, akik fontosak nekem, legyen szó egy lányról, családról, vagy barátokról. Nem a tanulás teszi ki az életemet, hanem rengeteg mást is csinálok, úgyhogy nem vágom, hogy tud valaki csak ebbe belegüzülni. Most vagy sokkal nehezebben megy nekik a tanulás, vagy kamuznak nekem, és ezt csak kifogásnak használják.
2016. aug. 15. 14:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
van idejük, csak nem rád.
2016. aug. 15. 14:48
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

Kíváncsi lennék, mik azok a kemény szakok...

21/L

2016. aug. 15. 15:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is van idejük, csak neked monják ezt kíméletességből.

Én is egyetemista vagy, elég komolyan is gondolom. A barátnőim is, mégis sokunknak van kapcsolata, egymással is sokat vagyunk, hobbink, családunk is van. És nem kisasszonyképzőbe járunk, hanem nehéz, értelmes szakokra. (jogász, orvos, gépész, pénzügy)

2016. aug. 15. 15:04
 4/10 anonim ***** válasza:
21%
Lehet, hogy meglepő, de sokan nem a kettesre, hanem a summa cum laudera hajtanak ;)
2016. aug. 15. 15:10
 5/10 anonim ***** válasza:
és a 2 nagyon kemény szakos diploma mellett el is tartod magad? külön élsz a szüleidtől?
2016. aug. 15. 15:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kamuznak. Mindenkinek arra van ideje, amire szakít. Rád nincsen :/
2016. aug. 15. 15:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A PhD-t nemcsak vakarózással lehet eltölteni, hanem aktív labormunkával, irodalmazással, konferenciázással, publikálással. Ilyenkor előfordul, hogy kevesebbet tud valaki randizni.

Meg persze lehet kifogás is, hogy nem bírja a pofád.

2016. aug. 15. 15:53
 8/10 RoseTyler ***** válasza:
Én is jelenleg egyetemista vagyok bőven felnőtt fejjel, és nekem például rengeteg időm megy el azzal, hogy bejárok az egyetemre, meg onnan haza, mert messze lakom és nincs autóm. Nem is örülök túlzottan, ha csupán egy másfél órás gyakorlatért a dupláját kell utazással töltenem.
2016. aug. 15. 16:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Ugyan.. mind a két villamösmérnök csaj is meg tudja oldani a randizást. Pedig errefelé a magánélet sokszor tündérmese.
2016. aug. 15. 20:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Az emberek nem egyformák. Egyrészt már a tanulási képességek terén is lehetnek eltérések, tehát attól, hogy mondjuk neked egy adott vizsgára felkészülni 1 hétbe kerül úgy, hogy ötöst kapsz utána, más 3 hét tanulás után is megbukik. Másrészt az igények terén is vannak eltérések. Neked arra van szükséged, hogy a barátaiddal legyél, kikapcsolódj, elmenj bulizni, másnak meg arra, hogy ha van egy kis szabadideje, akkor aludjon.

Egyébként ilyen téren hasonlítok rád:D Summa cum laudéval végeztem (ha már valaki felhozta, hogy valaki arra hajt), de mindig mindenre volt időm. A párkapcsolatomra is, a barátaimra is, kikapcsolódásra is. Nekem fontos is volt, anélkül tuti megbolondultam volna kb. másodév végére. Így viszont kifejezetten élveztem az egyetemi éveket:)

2016. aug. 15. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!