Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemista nők, akik komolyan veszik a pályájukat, miért erre hivatkoznak, hogy nem érnek rá semmire?
Kíváncsi lennék, mik azok a kemény szakok...
21/L
Szerintem is van idejük, csak neked monják ezt kíméletességből.
Én is egyetemista vagy, elég komolyan is gondolom. A barátnőim is, mégis sokunknak van kapcsolata, egymással is sokat vagyunk, hobbink, családunk is van. És nem kisasszonyképzőbe járunk, hanem nehéz, értelmes szakokra. (jogász, orvos, gépész, pénzügy)
A PhD-t nemcsak vakarózással lehet eltölteni, hanem aktív labormunkával, irodalmazással, konferenciázással, publikálással. Ilyenkor előfordul, hogy kevesebbet tud valaki randizni.
Meg persze lehet kifogás is, hogy nem bírja a pofád.
Az emberek nem egyformák. Egyrészt már a tanulási képességek terén is lehetnek eltérések, tehát attól, hogy mondjuk neked egy adott vizsgára felkészülni 1 hétbe kerül úgy, hogy ötöst kapsz utána, más 3 hét tanulás után is megbukik. Másrészt az igények terén is vannak eltérések. Neked arra van szükséged, hogy a barátaiddal legyél, kikapcsolódj, elmenj bulizni, másnak meg arra, hogy ha van egy kis szabadideje, akkor aludjon.
Egyébként ilyen téren hasonlítok rád:D Summa cum laudéval végeztem (ha már valaki felhozta, hogy valaki arra hajt), de mindig mindenre volt időm. A párkapcsolatomra is, a barátaimra is, kikapcsolódásra is. Nekem fontos is volt, anélkül tuti megbolondultam volna kb. másodév végére. Így viszont kifejezetten élveztem az egyetemi éveket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!