Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 23 év körüli egyetemista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 év körüli egyetemista lányok, ti összejönnétek olyan pasival, aki nemrég végzett már az egyetemmel és biztos, jó állása van vagy inkább egyetemista srácok érdekelnek titeket?

Figyelt kérdés
2016. aug. 14. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Csak nem gondolod, hogy egy biztos állás alapján döntenek egy pasi mellett?
2016. aug. 14. 20:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát namost ez olyan, hogy a normálisabbjánál az hogy jó állásod van, csak egy tényező sok között. Nyilván ha van már állásod, valamennyi egzisztenciád, az lehet egyfajta érettség jele. De ettől még nyugodtan lehetsz egy címeres barom. Mindenesetre ha azzal kezded hogy mennyit keresel akkor ne számíts túl sok jóra.
2016. aug. 14. 20:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Rosszul tettem fel a kérdést, a hangsúly nem azon van, hogy milyen állásom van, hanem hogy hátrány-e, hogy az egyetemi életbe már nem tudok bekapcsolódni. Pl egyetemi napokon, szakesteken csak korlátozottan tudok részt venni, vizsgára sem kell készülnöm stb.
2016. aug. 14. 20:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Én egyetemista vagyok, de így sem veszek részt ezeken a sz4rokon.
2016. aug. 14. 20:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Jaj ez annyira tök mindegy, ez alapján senki sem választ szerintem, én biztos nem!

Nekem abszolút nem lenne baj ha nem egyetemista lenne, mert csak egymást idegesítenénk, hogy kinek kell többet/kevesebbet tanulni és egyebek. Csak ne piszkáljon azzal, hogy én még "csak" egyetemista vagyok, ne játssza a felnőttet! :)

24/L

2016. aug. 14. 20:49
 6/10 anonim ***** válasza:
És nálunk nincsenek szakestek és semmi egyéb hülyeség, amik vannak más programok azokra sem nagyon sem járok , szóval a barátomnak főleg nem kellene járnia rá. Inkább randiznék vele (ha lenne :D )...
2016. aug. 14. 20:51
 7/10 anonim válasza:
Mindegy,nem ez alapján választok párt magamnak.
2016. aug. 14. 20:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem ez fogja meghatározni.
2016. aug. 14. 21:01
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
Nem ez fogja meg határozni hogy kivel jövök össze
2016. aug. 14. 21:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Olyan értelemben mindenkébb hátrány, hogy így kevesebb alkalmad adódik ismerkedni, bár felmerül a kérdés, hogy miért ragaszkodsz az egyetemista lányokhoz. Viszont ha egy konkrét lányról van szó, akkor ez szerintem sokadlagos kérdés a szemében.
2016. aug. 15. 03:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!