Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nemrég kezdtünk el szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég kezdtünk el szexelni és a párom számára a (vaginális) szex a hüvelyben semleges érzés. Ez megváltozhat később?

Figyelt kérdés
Most kezdtünk el szexuális életet élni (egyikünknek sem volt még szexuális tapasztalata - most kb 10 együttlétnél tartunk) és a párom nem igazán élvezi a vaginális közösülést. Nagyon vágyik rá, de amikor csináljuk azt mondja, hogy a hüvelyében ez csak olyan semleges érzés. Volt már orgazmusa így, de csak olyan pozícióban, amikor a csiklója is ingerlődött. Régebben sokat maszturbált a csiklón, lehet, hogy emiatt nem annyira tudja élvezni a "rendes" szexet? Esetleg tudtok ajánlani olyan pózt, ami segíthet jobban élvezni neki? Esetleg valakinek volt hasonló tapasztalata? Ez idővel javulhat?

2016. júl. 21. 22:23
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Sok nő nem érez ott semmit, ez nem fog megváltozni.
2016. júl. 21. 22:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lovagló pózban ő írányít hátha jobb lesz neki ha magának kell dolgoznia az örömért. 22 N
2016. júl. 21. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:
84%

1) Tanítsátok egymást, hogy ki hogyan mit csináljon, ki mit élvez, stb.

2) Maszturbáljatok egymás előtt és figyeljétek meg, hogyan csinálja a másik. Ebből is elleshettek dolgokat.

3) A párod mennyire ismeri a testét? Amikor ő ujjazza magát, élvezi?

4) Nyugalom! Ne akarjatok mindent azonnal, mert abból csak kudarcélmény lesz mindkettőtöknek - és ez valljuk be, nem tesz jót az önbizalmatoknak és a kapcsolatotoknak. Örüljetek annak, amit most tudtok adni egymásnak. Lassítsatok le egy kicsit!

5) Őszintén - vannak gátlásaitok, félelmeitek egymás előtt?

22/L

2016. júl. 21. 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:
91%

"Sok nő nem érez ott semmit"

Ez azért nem igaz. Sok nő nem képes vaginális orgazmusra, de azért az nagyon nem egyenlő a nem érez semmittel.

2016. júl. 21. 22:35
 5/6 anonim ***** válasza:
13%

Volt ilyen barátnőm 6 èvig. Szerette nagyon de elmenni nem tudott vaginálisan.

Nagyon sokszor vagy egy órán keresztül döngettem keményen és már ő állított le h már nem birja tovább. Utána úgy is maradt mozdulatlanul vagy fél órán keresztül kikészülve. Szóval megkapta nagyon ès minden pózban de elmenni semmiképpen nem tudott es előttem lévő partnereivel sem. Van ilyen nő.. elég kellemetlen.

2016. júl. 22. 12:10
 6/6 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon sok nő nem képes hüvelyi orgazmusra....sőt én bevallom akikkel együtt voltam életem során egyikkel sem volt orgazmusom, semmilyen... és aztán jött a férjem :) Vele minden tökéletes. Szerintem a lehető legjobban meg kell ismerni egymást minden téren. Ti nagyon az elején vagytok...jó irányba haladtok. Irányíthatna kicsit ő is segíthetne neked hogy neki mi a jó stb. Egyébként meg vannak olyan pózok hogy szex közben tudod a csiklóját is izgatni...
2016. júl. 22. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!