2. babánkat várjuk, de nem érzek lelkesedést, semleges érzés. Mi lehet a bajom?
Sokat próbálkoztunk, mire sikerült, majdnem egy évet. Vannak eü gondjaink is, tudtuk, hogy nem lesz egyszerű.
Amikor sikerült örültünk, de már nem úgy, mint elsőre.
Aztán azóta csak megy az idő, már félidős vagyok, és semmi lelkesedés nincs a hétköznapokban bennünk. Elvégezzük a mindennapi teendőket, a nagyot nevelgetjük, de alig kerül szóba a kicsi. Most felmerült, hogy elmenjünk-e 4d-re, a naggyal minden nagy uh-t így csináltattunk, kis csodaként vártuk, napi szinten tudtam, mikor-mi fejlődött ki rajta, hallgattuk a szívét minden este szívhanghallgatóval.,stb. Most nem teszünk ilyesmit, és még az uh gondolata sem lelkesít olyan nagyon, persze, megyünk majd, aranyos lesz, de nem olyan, mint először. Mi lettünk mások? Vagy rosszul csinálunk valamit? Mi lehet a baj? Ti is így éltétek meg a másodikat? Nem érdemlem meg őt? :((( Ilyesmikre gondolok, amikor érzem, hogy többet kéne éreznem...
Mégiscsak tombolnak odabent a hormonok, azért gondolsz ilyen butaságokat!
A második terhesség már más. A nagyobbik gyerekkel vagy elfoglalva, már átélted egyszer ezt (úgymond nem újdonság), van más teendőd is mint egész nap magaddal foglalkozni. Nincs ebben semmi különös, és nincs ebben szégyellnivaló.
Majd ha megszületik másképp lesz, akkor már ott lesz a kezedben, és akkor tényleg érezni fogod, hogy mekkora csoda! Nyugi!
Amúgy majd az ultrahang vizsgálatok segítenek valamit, hogy közelebb érezd magadhoz, hidd el!
Nálam is kisebb volt a "hűha" érzés, mint az elsőnél.És azon csodálkoztam, h a szüleim is csak tényként fogadták a hírt, semmi extra lelkesedés. Talán a rutin miatt, h már tudod nagyjából, mire számíts.
De mikor megszületett, akkor már rajongott mindenki. Én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!