Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egyetemista vagyok, ha szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista vagyok, ha szeretném elhívni a csoportamat a lagziba, de a párjukat nem, akkor inkább ne is hívjam őket?

Figyelt kérdés

9 főről lenne szó, 1 embernek nincs közülük párja. Anyagilag azért nem mindegy, hogy 9 fő jön vagy 17...

Mivel annyira azért nem szoros a kapcsolatunk, de a barátaim nem tudnak eljönni, mert mind külföldön él, most született babájuk, stb, ezért szeretném, ha ott lennènek, hogy legyenek fiatalok is, legyen kivel "bulizni"...

Szerintetek ilyen esetben bunkóság, ha a párjukat nem hívom? Nem találkoztam még velük.

2016. aug. 29. 21:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
Én sosem voltam híve ennek. Vagy meghívok valakit párral együtt vagy nem hívom meg. Ha épp csak 3 hete járnak de hozni akarja hozza. Így meg, hogy nem is vagytok annyira jóban, csak a buli kedvéért , még gázabb.
2016. aug. 29. 22:38
 2/16 anonim ***** válasza:
64%
igen, csak párral illik.
2016. aug. 29. 22:50
 3/16 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem nem gáz. Ismerősömék nemrég házasodtak, ott még a házas, régóta kapcsolatban lévő kollegák sem hozták a párjukat - egyszerűen azért, mert az ifjú pár nem is ismeri őket, akkor meg minek?

Rokonok nyilván családostul jöttek.

Baráti kör szintén, hiszen ha felszínesen is, itt mindenki ismer mindenkit.

Kollegák, ismerősök nem hoztak plusz főt.

Arra figyelj csak, hogy a meghívóból egyértelmű legyen, ismerőséknél pl több meghívó volt, egyértelműen szerepelt benne, hogy csak embernek, vagy "és kedves családodat".

Aki ezen megsértődik, annak nem kell ott lennie.

2016. aug. 29. 22:52
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

3 éve ment férjhez az egyik akkori csoporttársam, minket is meghívott, a párunk nélkül. Szerintem ez más, mint család vagy barát esetében, mi is inkább mint jó ismerősök voltunk ott.

Mi sem nagyon ismertük a másik párját, csoportbulikra sem vittük őket.

2016. aug. 29. 22:59
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem illik meghívni a párt is. Engem is meghívtak most a férjem haverjának esküvőjére, pedig életemben nem találkoztam vele.
2016. aug. 29. 23:36
 6/16 anonim ***** válasza:
72%
minek hívsz alapból olyan embereket, akikkel nem vagy jóban?!
2016. aug. 30. 11:15
 7/16 anonim ***** válasza:
55%

Szertartásra hagyján, lagziba számomra necces lenne, kiv. ha ilyen egy hónapja ismert párjaik vannak.

Amúgy meg legyen meg az esküvő a bulizás nélkül, és tartsatok külön bulit később... csak azért, hogy tudj kivel riszálni, azért ne hívj meg olyan embereket, akivel nem is vagy annyira jóban meg a párjaikat sem tudod meghívni.

2016. aug. 30. 14:36
 8/16 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy jobb a viszonyom velük, mint pl. az unokatestvéreimmel, akikkel kénytelen vagyok tartani a kapcsolatot, mert családi összejöveteleken ott vagyunk...

A nem vagyok velük annyira jóban-t arra értettem, hogy nem hinném, hogy egyetem után különösebben tartanánk egymással a kapcsolatot, de a gyakorlatok, vizsgák miatt úgy érzem, valahogy mégis közel állunk egymáshoz. :-/

2016. aug. 30. 22:17
 9/16 anonim ***** válasza:
46%

Az esküvőnél aranyszabály: úgy csináld, ahogy neked jó. Ha így szeretnéd, ne érdekeljen mások véleménye. :)

(Őszintén? Én még családtag esküvőjére se rángatnám el párom, ha egyszer nem ismeri, mert mit csináljon vadidegenek között? Csak mindenkinek kellemetlen.

Én is voltam már nélküle esküvőn. Persze, este tök rossz, nincs kivel táncolni meg összebújni, de ugyebár nem rólam meg az én párkapcsolatomról szólt az az este...)

2016. aug. 30. 22:29
 10/16 anonim ***** válasza:
58%
Te elmennel a parod nelkul egy eskuvore?
2016. aug. 31. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!