Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek esküvőre pénz nélkül?
Nyáron volt az esküvőm, és a legjobb barátnőm, akit több mint 12 éve ismerek eljött az esküvőre "üres zsebbel".
Menyasszonytánc előtt elmentek sétálni a párjával, ami az esküvőn is rosszul esett. Állítólag fájt a hasa. ( akkor sem értem, hogy miért kellett órákra eltűnni...)
Esküvő után megszámoltuk a pénzt, és napokkal később gondolkoztam, hogy nem rémlett a szóban forgó hölgyemény neve.
A sors fintora, hogy minden vendég ráírta a borítékra a nevét, és mivel a táncnál nem voltak...
Anyagi gondjai nincsenek ( nettó 300.000,-Ft körül keres, jelentős kiadásai nincsenek, a rezsin- étkezésen kívül. Saját vállalkozást indított, segítettem neki, így még azt is tudom, hogy tartaléka is van.
Olyan kellemetlen .... nem is tudom, hogy hozzam fel. Nem a 10-20-30 e Ft bánt, hanem, hogy ennyi év és jó barátság- után miért csinálta :(
Nem vagyok pénzéhes, nem írtam, hogy az esküvőt a nászajándékokból fedeztük volna.
Nem volt gond a 100 fős esküvő anyagi része, nincsenek anyagi gondjaink. Mint írtam, NEM a 10-20-30 X összeg bánt, hanem az, hogy eljött nászajándék nélkül.
A kérdés nem volt sokan számára egyértelmű. Akik azt írták, hogy nem szép dolog pénzt várni, stb. Ti elmennétek a legjobb barátnőtök esküvőjére nászajándék nélkül? Komolyan azt gondolnátok, hogy ez így rendben van????
Többen írtátok, hogy nem mentek el vendégségbe, anélkül, hogy ne vinnétek valamit. ( Amivel egyet is tudok érteni.)
Köszönöm szépen az előítéletektől mentes válaszokat!
Nem hoztak semmit.
Nászajándékot sem, és mivel a menyasszonytáncnál nem voltak jelen, így a táncba sem dobtak)
A meghívóban benne volt, hogy a menyasszony sorsjeggyel, vagy puszival leváltható. Vacsora után mondta, hogy elmennek sétálni ( 21:30 körül)
23:00 után volt tánc, de akkor még nem voltak ott.
Fél egy környékén jöttek vissza.
Oké, így már érthető, tehát akkor se nászajándék, se semmit nem vittek. Így már tényleg kicsit gáz. Tényleg nem azon az 5ezer vagy akármennyi forinton múlik, de valami ajándékot akkor hozhattak volna, ha pénzt nem is tudtak...
Szerintem próbáld elengedni ezt a dolgot, ne is járj utána... Azért remélem jó volt az esküvőd és nem hagyod, hogy ez most beárnyékolja!
#18as voltam.
nővérem eskövőjénél úhgy csinálták szüleim hogy visszanézték a felvételeket vagyis elsősorban a menyasszonytáncot és pipálgatták a táncolókat a vendégnévsor alapján(ki volt benne a bizniszbe és ki vonta ki magát)...
én csak olyan top barátokat hívok meg akiktől még azt is elnézném ha nem adnának semmit.....aki nem olyan jó barát annál nem kockáztatok szal kimarad inkább a keretszűkítésből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!