Ti elmennétek prostituáltnak, ha?
Ha másképp elérhetetlen lenne, hogy a napról-napra élésen kívül másra is jusson, esetleg el tudjatok indulni az álmaitok megvalósításában?
Van munkám, fizetésem. Pont arra elég, hogy egyek, és kifizessem a szobabérlést, rezsit. Tehát esélyem nincs ebből a pénzből a hó végénél tovább nézni. Ti elmennétek prostituáltnak, hogy vehessetek egy kicsi, de aranyos lakást, és szerezhessetek kezdőtőkét egy saját vállalkozáshoz?
Nem írtad,de nyilván lány vagy.
Az a baj a mai huszonéves lányokkal, lényegében a korombeliekkel,hogy mindig a könnyebbik utat választják.
Én 23/f vagyok van egy egy főállásom, és mellette szinte mindig maszekolok ami éppen van(téglapucolás,festés,parkettázás)stb.
Nem keresek sokat,nem élek luxusban, épphogy tisztességesen fenntudom magam tartani, és ez épp elég számomra.A szüleim,barátaim és a munkahelyemen is úgy vettem észre,hogy becsülnek szeretnek.Otthon tükörbe tudok nézni és nekem ez többet jelent a pénznél.
Tedd fel a kérdést, te tükörbe tudnál nézni otthon,hogy ha prosti lennél?A szüleid,barátaid,megbecsülnének?
jól lehet vele keresni, de vedd figyelembe, hogy sérűlni fog a lelked ha így rákényszerited magad.
ha ennyire rossz a helyzet inkább ajánlanék egy erotikus masszázs szalont ahol szintén jól kereshetsz sokszor bejelentenek és nem kell magadat szexre kényszeriteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!