Ti elmennétek egy haver szülinapjára, ha ő nem jött el ha hívtam?
Van egy fiú haverom. Meghívtam a szülinapomra.Aztán utolsó nap lemondta vmi érdekes kifogással.Pénteki napon volt a szülinapi buli.Annyira mondta,hogy szörnyű dolog történt,hogy ő csak hetek múlva fogja kiheverni.Azt követő szerdán összefutottam vele Pesten a Morrisonsba!! Aztán most hétvégén lesz az ő bulija.És szinte könyörög,hogy menjek el,nem mondtam biztosra.Ezen filózok,hogy elmenjek-e vagy sem. Ha ő nem jött el az enyémre,én miért menjek el az övére? Na meg olyanok lesznek ott akik szintén lemondták a bulit vmi kifogással.Semmi kedvem velük találkozni.
Viszont tény,hogy jó bulikat szokott csinálni.
Kölcsönkenyér visszajár.
Ezt "A napokban 180 fokot fordult velem a világ, negatív értelemben ezért nem merek semmit sem mondani, kivagyok nagyon, nem tudom hogy tudok e most bármit is csinálni"
Azt mondta majd egyszer személyesen elmeséli.De akármi is történt, rá egy hétre már volt kedve bulizni.Azt se említette volna,hogy esetleg majd máskor bepótoljuk vagy x napon megy bulizni és menjek le.Semmi.Azt hittem,hogy tiszta rossz kedve van,meg hogy úristen mi történhetett vele.Még írta,hogy nem tudja mi lesz a következő hetekben stb..
Igaz,hogy nem tudhatom mi történhetett.De nekem úgy adta elő,hogy 180 fokos fordulatot vett az élete,meg nem tudja mi lesz.
Aztán utána tud bulizni,de az én bulimra nem jött el.Még csak pár órára sem!!
Nem. Húgom is meg van hívva,ő szeretne menni.Viszont ha én nem megyek ő sem megy.Mivel senkit nem lehet magunkkal vinni csak akik meglettek hívva a csoportba.
Húgom azt mondja,hogy attól mert nem jött el,ne hagyjunk ki egy bulit,mindig jól sikerülnek az ő bulijai.
Ha nem találkoztam volna vele akkor szerdán a discoba akkor még talán el is mentem volna.De így nem.
Az a baj,hogy mostanában nagyon sok emberről kiderült,hogy én jó vagyok,ha hívtak buliba szinte mindig mentem,kivéve ha épp nem volt pénzem. Aztán én szervezek egy születésnapi bulit és nem jönnek el.Kifogásokkal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!