Ha levelezőn járnátok iskolába, de megengedhetnétek magatoknak, hogy ne dolgozzatok addig, akkor is elmennétek dolgozni, vagy nem?
Mondjuk fiatalabb korosztályra gondolok (tehát nem 30-40).
És napi 8 óra munkára.
hát ilyen stílusban kell beszélni a válaszolókkal, akik tök normális válaszokat adtak...?!
ezért tart ott a világ, ahol...
Kedves kötekedő utolsó! Amit írtam, csak a 3. válaszolónak szólt, úgyhogy ne beszélj többes számban és, ha elolvasod te is rájössz, hogy van igazság abban, amit írtam, ugyanis ezek a dolgok felénk nem egészen ilyen egyszerűen működnek.
Egyébként köszönöm a témába vágó hozásszólásodat, nagyon hasznos volt!:)
az ő hasznos tanácsát is leértékelted...
sajnos ebben a világban 10-20x-os túljelentkezésnél lesz olyan, aki ingyen is dolgozik, hogy legyen gyakorlata, és valószínűleg őt fogják előnyben részesíteni...
én valószínűleg elmennék dolgozni, hogy tudjak félretenni, mert már évek óta a majdani lakásomra gyűjtök, addig sokkal egyszerűbb, míg a szüleim fedezik a költségeinket...
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!