Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Külföldi nászút esküvő után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldi nászút esküvő után?

Figyelt kérdés

Ugye a névváltozás miatt minden iratot le kell cserélni, személyi, útlevél stb.

Tehát elméletileg nem is érvényesek ezek rögtön az esküvő után? De hetekbe telik mire minden elkészül.

Hogyan oldható meg mégis közvetlen esküvő után elutazni? Szeretnénk elmenni rögtön utána nászútra, és másoknál is azt látom, hogy így csinálják.

Akkor ez most hogy is van?

2016. aug. 16. 10:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Elolvashatnád amúgy még egyszer amit írtam. Szerinted hogy cseréltem volna le az irataimat rögtön ha még nem volt a kezemben az anyakönyvi kivonat? Nyilván ha olyan helyre megy valaki ahová vízum kell az gondol ilyenre is. De a legtöbben szeretnek rögtön lagzi után menni. No de mindegy az ilyenekkel mint te úgy sem lehet vitatkozni.
2016. aug. 16. 12:50
 12/18 Alif-a válasza:

Egyébként hová utazol kérdező?

Nálunk lehetett kérni azonnal az anyakönyvit, amivel lehetett intézni mindent.

Gondolom máshol is! Kérdezz utána!!

Mi cseréltünk iratokat, 3 nap múlva indultunk- szóval no para.

2016. aug. 16. 12:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem, hogy rögtön meg fogjuk kapni, mert mások megkapták.
2016. aug. 16. 13:02
 14/18 A kérdező kommentje:
Norvégia az úticél, és úgy szeretnénk, hogy szombaton esküvő, és hétfőn indulnánk is
2016. aug. 16. 14:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkor nem hiszem, hogy gond lenne belőle. Főleg, mivel a leánykori neveden foglaltátok az utat gondolom. Majd ha megjöttél megcsináltatod. Gondolom nem akarsz ezért külön polgárit tartani előbb.
2016. aug. 16. 14:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Na jó, én ezt a két oldalnyi veszekedést nem fogom elolvasni. Mi tavaly házasodtunk, egyből indultunk nászútra Görögországba, és mikor hazajöttem akkor cseréltettem le az irataimat. A repjegyet is már hónapokkal korábban megvettük, nyilván a régi nevemmel. Azt nézik a reptéren, hogy érvényes legyen a személyid, az a név legyen rajta ami a repülőjegyen és kész, nem történik semmi tragédia, ha 2 héttel később kezded el lecseréltetni az irataidat. Egyébként én is megkérdeztem az Önkormányzatnál és nem mondták, hogy 8 napon belül el kellene intézni, azt mondták ráér amikor hazajöttünk. Persze azt csináltok amit akartok, én ezen nem görcsölnék.
2016. aug. 16. 16:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Sajnálom hogy szétoffoltuk a kérdést. De utálom mikor valaki feleslegesen okoskodik. És kb úgy csinál mintha nem tudom milyen jogszabályba ütköző dolgot tettem volna azért mert csak nászút után csináltattam meg az irataim. Nem lustaságból és nem kiskaput keresve. Egyébként sok boldogságot ☺
2016. aug. 16. 17:04
 18/18 anonim ***** válasza:
16-os vagyok, és még jut eszembe, hogy mi nem kaptuk meg az anyakönyvi kivonatot az esküvőn egyből, hanem postán küldték ki, szóval kb. akkor ért ide mire hazajöttünk a nászútról.
2016. aug. 16. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!