Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nászút! Görögország vagy Spanyolország? Melyiket ajánlanátok? Hova mennétek? Vagy hol voltatok?
Én éltem Görögországban, nagyon jó helyek vannak ott. Spanyolországban még nem voltam, de szívesen megnézném. szóval ezért én oda mennék.
Mi Nászúton Finnországban voltunk és Noszvajon. Mindkettő szuper volt és mindkettő nászajándék:)
Én Krétán voltam egyszer. Nem nászúton, csak sima nyaraláson az akkori párommal. Nekem nagyon tetszett. Én imádok utazni, szóval szerintem kevés hely van, ami nekem ne tetszene: )
Szerintem ne azokból induljatok ki, hogy másoknak mi tetszett, mert mások vagyunk, lehet, hogy nektek más tetszene, mint nekünk.
Szia! én már többször voltam görögországban, tényleg gyönyörű. :) Spanyolország is állítólag nagyon szép.
Annyival szerintem görögország előnyösebb, hogy olcsóbb.
Amúgy tényleg nehéz választás. :) Sok boldogságot!
Köszönöm válaszaitokat! :)
Görögországon gondolkozunk, nagyon szép helyek vannak ott és vonz is az az ország. Valahogy szerintem hangulatosabb, mint Spanyol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!