Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Augusztusi esküvő kora szeptemberi nászúttal?
Ideális időpont. A smink se olvad le a menyasszonyról, de mégis meleg idő lesz.
2014. máj. 30. 21:10
Hát ezt manapság nehéz megmondani, gyakorlatilag lehet 15 meg 40 fok is augusztusban.
De a nászúttal semmi gond ilyenkor, főszezon vége, utószezon kezdete, sok helyen már nincs tikkasztó meleg, de a tenger még ugyanolyan kellemes hőmérsékletű.
2014. máj. 30. 21:15
2014. máj. 30. 21:16
Időben kezdjetek el szervezni, esküvőfotós vagyok de a jövő augusztusból már csak a fele szabad kb. :)
2014. máj. 30. 21:18
Ha jól tudom a fotósok is jobban szeretnek dolgozni augusztus-szeptemberben mint nyár közepén teljes fényárban.
2014. máj. 30. 21:22
6/15 A kérdező kommentje:
Először konkrétan az járt az eszemben, hogy idén mindkettőnknek augusztusban lesz kerek szülinapja.. és akkor jött az augusztus gondolata. Meg valami mediterrán helyre gondoltam a nászutat, és akkor jött az, hogy nyár végén még jó idő van, de már nem fő meg az ember, és nincs is már akkora tömeg a nyaralóhelyeken.
Eredetileg májusi esküvő volt az álmom, de az sem megoldhatatlan, mert a párom külföldi, és lehetne két esküvőnk. Egy májusi polgári vacsorával itt, és egy templomi lagzival augusztusban ott :)
De ezt persze még meg kell beszélnem a párommal.
Augusztus 8. volt esküvőnk, szept 1-5 volt a nászút. szuper volt, így értünk rá.
2014. máj. 30. 22:39
utazasi irodaban dolgozok igy azt tudom mondani hogy a naszutat is kezdjetek el meg januar, februarban szervezni hogx legyen hely a szallashelyeken is. nem tudom hogy mit terveztek de nagyon nagyon valtozo hogy telnek be a helyek. ja es a szeptember eleje a mediterran orszagokban meg jo szokott lenni. :)
2014. máj. 30. 22:49
9/15 A kérdező kommentje:
Ez csak egy hirtelen felindulásból elkövetett ötletelés volt :D De ha találnék munkát (GYES-en vagyok), és úgy alakulna az anyagi helyzetünk, és a párom is egyet értene a nyár végével, legkésőbb januárban elkezdenénk szervezni az esküvőt. Ő most tudom, hogy a házra gyűjtene, de akkor belehalok mire kivárom, hogy elvegyen :/ Szóval elsősorban az Ő áldása kell, de nekem ez egyre jobb időpontnak tűnik :).
Jó az idő augusztusban bár talán nekem még kicsit meleg, viszon szeptemberben és októberben még nagyon jó és kellemes idő szokott lenni.
2014. máj. 31. 00:07
Kapcsolódó kérdések: