Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Augusztusi esküvő kora szeptem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Augusztusi esküvő kora szeptemberi nászúttal?

Figyelt kérdés
Szeptember már szezon vége, de a mediterrán országokban még bőven jó idő van (na jó, egy kis eső közbejöhet, de azt nyáron is kifoghatjuk). Augusztus 15 és 25 közt álmodtam meg az esküvőt, jövőre, utána meg jönne a nászút. Még nem biztos, de tervezgetek.. Vélemény?

2014. máj. 30. 21:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ideális időpont. A smink se olvad le a menyasszonyról, de mégis meleg idő lesz.
2014. máj. 30. 21:10
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt manapság nehéz megmondani, gyakorlatilag lehet 15 meg 40 fok is augusztusban.

De a nászúttal semmi gond ilyenkor, főszezon vége, utószezon kezdete, sok helyen már nincs tikkasztó meleg, de a tenger még ugyanolyan kellemes hőmérsékletű.

2014. máj. 30. 21:15
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Rendben.
2014. máj. 30. 21:16
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Időben kezdjetek el szervezni, esküvőfotós vagyok de a jövő augusztusból már csak a fele szabad kb. :)
2014. máj. 30. 21:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tudom a fotósok is jobban szeretnek dolgozni augusztus-szeptemberben mint nyár közepén teljes fényárban.
2014. máj. 30. 21:22
 6/15 A kérdező kommentje:

Először konkrétan az járt az eszemben, hogy idén mindkettőnknek augusztusban lesz kerek szülinapja.. és akkor jött az augusztus gondolata. Meg valami mediterrán helyre gondoltam a nászutat, és akkor jött az, hogy nyár végén még jó idő van, de már nem fő meg az ember, és nincs is már akkora tömeg a nyaralóhelyeken.

Eredetileg májusi esküvő volt az álmom, de az sem megoldhatatlan, mert a párom külföldi, és lehetne két esküvőnk. Egy májusi polgári vacsorával itt, és egy templomi lagzival augusztusban ott :)

De ezt persze még meg kell beszélnem a párommal.

2014. máj. 30. 21:41
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Augusztus 8. volt esküvőnk, szept 1-5 volt a nászút. szuper volt, így értünk rá.
2014. máj. 30. 22:39
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
utazasi irodaban dolgozok igy azt tudom mondani hogy a naszutat is kezdjetek el meg januar, februarban szervezni hogx legyen hely a szallashelyeken is. nem tudom hogy mit terveztek de nagyon nagyon valtozo hogy telnek be a helyek. ja es a szeptember eleje a mediterran orszagokban meg jo szokott lenni. :)
2014. máj. 30. 22:49
 9/15 A kérdező kommentje:
Ez csak egy hirtelen felindulásból elkövetett ötletelés volt :D De ha találnék munkát (GYES-en vagyok), és úgy alakulna az anyagi helyzetünk, és a párom is egyet értene a nyár végével, legkésőbb januárban elkezdenénk szervezni az esküvőt. Ő most tudom, hogy a házra gyűjtene, de akkor belehalok mire kivárom, hogy elvegyen :/ Szóval elsősorban az Ő áldása kell, de nekem ez egyre jobb időpontnak tűnik :).
2014. máj. 30. 23:52
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó az idő augusztusban bár talán nekem még kicsit meleg, viszon szeptemberben és októberben még nagyon jó és kellemes idő szokott lenni.
2014. máj. 31. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!