Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Augusztusi esküvő kora szeptem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Augusztusi esküvő kora szeptemberi nászúttal?

Figyelt kérdés
Szeptember már szezon vége, de a mediterrán országokban még bőven jó idő van (na jó, egy kis eső közbejöhet, de azt nyáron is kifoghatjuk). Augusztus 15 és 25 közt álmodtam meg az esküvőt, jövőre, utána meg jönne a nászút. Még nem biztos, de tervezgetek.. Vélemény?

2014. máj. 30. 21:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem mindegy mikor. Van... Teht minden időpontnak megvan az előnye és hátránya is.

Annyit erről, hogynahyon időben jelezzetek a vendégeknek, mert mi már általaqban tudjuk februárban, hogy augusztusban mikor megyünk nyaralni, a foglalások miatt.

Az esetek nagy hányadában ekkor mennek, mert ekkor van leállás azokban az üzemekben, ahol van.

2014. máj. 31. 06:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Tényleg kezdjetek el szervezkedni, mert mi egy hónapja foglaltunk jövő augusztusi dátumot és ahol foglaltunk még 3 szabad hely volt jövő nyárra. :)

Mi is szeptemberben mennénk, ha lenne rá keretünk. MAjd meglátjuk.

2014. máj. 31. 06:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a meleget, és nekem még túl meleg van ekkor, viszont általában ekkor vannak az esküvők, tehát normális időpont.
2014. máj. 31. 10:08
 14/15 A kérdező kommentje:
Fenébe.. akkor lehet, hogy jövőre sem lesz esküvőm?
2014. máj. 31. 10:54
 15/15 anonim ***** válasza:
11-es, ez akkora hülyeség. Szerinted mindenki gyárban dolgozik???
2014. máj. 31. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!