Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol voltatok nászúton? Milyen volt? Vagy hova mentek majd?
Svájcba megyünk 4 napra, 2 héttel később pedig Prágába ugyancsak 4 napra.
Eredetileg csak Prágába mentünk volna, de végül "muszáj" Bernbe mennie az akkor már férjemnek 1 napra az esküvőt követőbhéten,így összekötjük a nászútnak," körül is nézünk" Zürichben, és Bernben.
Mi itt voltunk.Csodásan éreztük magunkat,6 napra mentünk,és mindösszesen 2 nap volt mikor sokan voltak,különben szinte csak mi voltunk ott,így lehetett romantikázni.:)
Dél -Amerika egy hónap.
A nagyobb városokat jártuk végig, de így is kevés volt az idő.
Ott aludtunk és reggeliztünk másnap a fogadóban, ahol az esküvő volt. Pénteken esküdtünk, szombaton, vasárnap csak egymással foglalkoztunk itthon. :) Én jól éreztem magam!
25N
Mi Tunéziában voltunk 1 hetet.Másodiknap ételmérgezést kaptunk... végig h.nytuk-f.stuk a hetet...Neharagudj hogy így leírtam,de az biztos, hogy egy darabig nem megyünk oda, és másnak se ajánlom. Hiába ittuk a röviditalt,az ottani baktériumokra nincs felkészülve az Europai gyomor...szerintem.
Minden más szempontból viszont gyönyörű volt.Szép tenger, dromedárok, kedves helyiek, bár picit túlbuzgók. Szóval ha nincs a mérgezés, biztos élveztük volna! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!