Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szalonna sütéses lagzi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szalonna sütéses lagzi?

Figyelt kérdés

Mit szólnál ha egy barátod/rokonod meghívna a esküvőre, de arra kérne, hogy nászajándék és pénz helyett inkább hozz magaddal szalonnát, hagymát és az italt amit fogyasztassz.

A helyet és a zenét mi biztosítjuk a lagzihoz.

2010. ápr. 18. 22:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
85%

Elmennéééék! :) De az italt ne cipeltesd a vendéggel, az nehéz is, meg hát hűtetlenül??! Melegen? A szalonna meg a többi még hagyján. :) Bár a házasságkötőbe azért ne vigyék be. Meg kell oldani, hogy kint le lehessen rakni valahova, egy autóba pld.

Hány éves az ifjú pár? Mert egy fiatal párnál nagyon bulis ötlet, de mondjuk egy 30-40 évesnél meg elgondolkodtató, hogy vajon a pénz(telenség) miatt csinálják, vagy csak úgy, extremitásból?

2010. ápr. 18. 22:50
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Ki nem hagynám! Végre egy kreatív ötlet egy lagzihoz! (vajon a menyasszony is így örül neki....????)

Én vinnék még hozzá egy-két tepsi pogácsát is!

Nekem volt már két esküvőm. Puccos volt mind a kettő. Mindkettő inkább a násznép puccáról szólt, semmi meghitt és buli nem volt benne. De ha lesz harmadik, biztosan ilyen szalonnasütősféle lesz!

A sznobok úgysem jönnek el ilyesmire. Következmény: csal a belevaló egyedek jönnek, s emlékezetes, jó lesz az egész!

Gratulálok az ötlethez!

2010. ápr. 18. 22:54
 23/30 A kérdező kommentje:
22:50 a pár 30-31 éves és utálja a lagzikat, viszont imád tábortűz mellett és kint a szabadban.
2010. ápr. 19. 00:11
 24/30 A kérdező kommentje:
22:54 a menyasszony ötlete volt :)
2010. ápr. 19. 00:13
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik 2000körüli esküvő magazinban olvastam, hogy a pár csinált egy baráti pikniket, szerveztek játékot, meg mindent, ami egy szabadtéri baráti összeröffenésre kell, és mindenki magának csomagolta az uzsit, innit. A ifjú pár persze készült hidegtállal, meg sütivel, némi alkohollal. Aztán egyszercsak a pár eltűnt, és "esküvői" szerelésben megjelentek(fehér nyári ruha, vasalt ing, szövet nadrág) meg egy öltönyös fickó is beesett nagy könyvvel a hóna alatt. Akkor jelentették be, hogy gyorsan összeházasodnak. Nem volt nagy felhajtás, senki nem érezte úgy, hogy rémes ajándékot vett nászajándékba, ellenben nem felejtik el sose.
2010. ápr. 19. 08:50
 26/30 anonim ***** válasza:
Ha olyan a társaság, jó buli is lehet (ha nem mossa el az eső). Az én rokonaimmal nem lehetne megcsinálni, az fix.
2010. ápr. 19. 11:27
 27/30 Levendula05 ***** válasza:
100%
A kommentekből lejött, hogy sokan azt hiszik az esküvő a násznépről szól, nem a párról. Ha jó barátaim, vagy ismerőseim,családtag, akárhová is hívnak örülök velük együtt. Lehet, hogy a polgári előtte lesz két tanúval, este meg bejelentik, hogy férj és feleség vagyunk:). Huu, a szemem máris könnybe lábadt.
2010. ápr. 19. 12:46
 28/30 A kérdező kommentje:

08:50 ez a verzió még jobban tetszik mint ahogy neki indúltam a kérdésnek :)

köszi

2010. ápr. 19. 13:01
 29/30 anonim ***** válasza:
72%
Anyám, még anyósom is sírva fakadt volna.
2010. ápr. 19. 15:26
 30/30 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet! :D Ha pénzszűke miatt, akkor azért, ha az extremitás miatt, akkor meg azért. Az a lényeg, hogy nektek legyen jó, mert a ti napotok! Ha a baráti körötök hasonló beállítottságú, akkor valóban életetek legjobb bulijának néztek elébe :) Mindig előfordul, hogy a családban, baráti körben valakinek nem tetszik valami, szerintem még a puccos esküvőnél is lennének kötekedők... A kajánál viszont tényleg figyeljetek arra, hogy legyen mód mást is enni/elkészíteni, ha valaki mégsem szeretné a szalonnát hagymával, tudjon pl. húst grillezni magának. Szerintem az itallal lesz a legkevesebb gond, bár a hűtését lehet meg kéne oldani, de azt gyakorlatilag tekintheti valódi nászajándéknak is a vendég a részéről, és legalább azt iszik, amit akar, ha azt is hozott :D
2010. máj. 3. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!