Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szalonna sütéses lagzi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szalonna sütéses lagzi?

Figyelt kérdés

Mit szólnál ha egy barátod/rokonod meghívna a esküvőre, de arra kérne, hogy nászajándék és pénz helyett inkább hozz magaddal szalonnát, hagymát és az italt amit fogyasztassz.

A helyet és a zenét mi biztosítjuk a lagzihoz.

2010. ápr. 18. 22:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
47%
igazi paraszt eskuvo:Shat en kihagynam
2010. ápr. 18. 22:24
 12/30 anonim ***** válasza:
63%
Az ötlet nem szar,viszont az ,hogy vigyél magaddal kaját meg piát..hát öhm.. Mondjuk úgy,egy lagziban nem szokás ilyet kérni:)
2010. ápr. 18. 22:29
 13/30 anonim ***** válasza:
71%
Én már sok, unalmas, rongyrázós lagziban voltam. Egészen biztosan nem hagynék ki egy ilyet! :) Szerintem nagyon egyedi ötlet, és buli!!! :)
2010. ápr. 18. 22:36
 14/30 anonim ***** válasza:
47%

imádnám,hogy végre nem cérnametélt levest,meg száz féle rántott-ból kéne választanom.IIImmmáááádom a hagymát:D

21L

2010. ápr. 18. 22:36
 15/30 anonim ***** válasza:
30%

ahahahaha

gondolom az esküvő meg egy buszmegállóban lesz, ti meg gumicsizmában xD

Ha ennyire nincs pénzetek, akkor inkább még ne házasodjatok, de ilyen bohóckodásnak mi értelme van ?!

loooooooool

2010. ápr. 18. 22:39
 16/30 anonim ***** válasza:
69%

én tuti kihagynám :D:D

a szalonnát hírből is utálom :D

2010. ápr. 18. 22:40
 17/30 anonim ***** válasza:
88%

nem vagy kreatív. szalonna helyett lehet krinolint, vagy kolbászt is sütni. Sőt, virslit is. :)

amúgy én elmennék!

2010. ápr. 18. 22:41
 18/30 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ez Rock & Roll vazeg!!!
2010. ápr. 18. 22:41
 19/30 anonim ***** válasza:
91%
Italkérést kihagynám (nekem ez már sok lenne - furán venném, ha a saját piámat vinnem kellene- pláne, hogy én tuti vinnék vmi ajándékot, még ha nem is túl nagy értékben), viszont a szalonnát és hagymát simán vinném! :) Mókás lenne úgy menni lagziba, hogy kis uzsistáskát viszünk :) viszont vigyázzatok, nehogy a polgárin és a templomban átható hagymaszag lengedezzen...:)))
2010. ápr. 18. 22:42
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor mennék, ha azt süthetnék a nyársamon, amit akarok :) Viszont akkor nagyon szívesen :) A szalonnát utálom. Brrr... Még a gondolatától is kiráz a hideg. Amúgy nem rossz ötlet. Százszor jobb, mint a sok megjátszós, képmutató puccos lagzi.
2010. ápr. 18. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!