Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szalonna sütéses lagzi?
Figyelt kérdés
Mit szólnál ha egy barátod/rokonod meghívna a esküvőre, de arra kérne, hogy nászajándék és pénz helyett inkább hozz magaddal szalonnát, hagymát és az italt amit fogyasztassz.
A helyet és a zenét mi biztosítjuk a lagzihoz.
2010. ápr. 18. 22:12
11/30 anonim válasza:
igazi paraszt eskuvo:Shat en kihagynam
12/30 anonim válasza:
Az ötlet nem szar,viszont az ,hogy vigyél magaddal kaját meg piát..hát öhm.. Mondjuk úgy,egy lagziban nem szokás ilyet kérni:)
13/30 anonim válasza:
Én már sok, unalmas, rongyrázós lagziban voltam. Egészen biztosan nem hagynék ki egy ilyet! :) Szerintem nagyon egyedi ötlet, és buli!!! :)
14/30 anonim válasza:
imádnám,hogy végre nem cérnametélt levest,meg száz féle rántott-ból kéne választanom.IIImmmáááádom a hagymát:D
21L
15/30 anonim válasza:
ahahahaha
gondolom az esküvő meg egy buszmegállóban lesz, ti meg gumicsizmában xD
Ha ennyire nincs pénzetek, akkor inkább még ne házasodjatok, de ilyen bohóckodásnak mi értelme van ?!
loooooooool
16/30 anonim válasza:
én tuti kihagynám :D:D
a szalonnát hírből is utálom :D
17/30 anonim válasza:
nem vagy kreatív. szalonna helyett lehet krinolint, vagy kolbászt is sütni. Sőt, virslit is. :)
amúgy én elmennék!
18/30 anonim válasza:
Szerintem ez Rock & Roll vazeg!!!
19/30 anonim válasza:
Italkérést kihagynám (nekem ez már sok lenne - furán venném, ha a saját piámat vinnem kellene- pláne, hogy én tuti vinnék vmi ajándékot, még ha nem is túl nagy értékben), viszont a szalonnát és hagymát simán vinném! :) Mókás lenne úgy menni lagziba, hogy kis uzsistáskát viszünk :) viszont vigyázzatok, nehogy a polgárin és a templomban átható hagymaszag lengedezzen...:)))
20/30 anonim válasza:
Én akkor mennék, ha azt süthetnék a nyársamon, amit akarok :) Viszont akkor nagyon szívesen :) A szalonnát utálom. Brrr... Még a gondolatától is kiráz a hideg. Amúgy nem rossz ötlet. Százszor jobb, mint a sok megjátszós, képmutató puccos lagzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!