Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mennyire vennétek poénosnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire vennétek poénosnak - akik már házasok, azok értsék múlt időben -, ha a párotok az eskütétel közben mondjuk elsutne egy ilyen viccet?

Figyelt kérdés

Jönne ez a rész, hogy "hozzá hű leszek, vele megelégszem...", mire a párotok: "Ööö... muszáj erre most válaszolnom?" :D

Vagy ha előre megbeszélné veletek, hogy el akar sütni egy ilyen viccet, ti megengednétek? :)

2016. júl. 19. 16:59
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
vannak helyek, ahol el lehet sütni vicceket. szerintem az esküvői szertartás nagyon nem ilyen hely.
2016. júl. 20. 10:53
 32/46 anonim ***** válasza:
0%

Attól, hogy írsz egy primitív privátot, amiben sértegetsz, nem fog ám megváltozni a rólad alkotott véleményem, sőt... Válaszolni viszont nem fogok rá.

Amúgy az megvan, hogy Isten a szándékot nézi? Szerintetek attól, hogy valaki elsüt egy ilyen poént nem lehet jó ember? Jó férj/feleség/szülő? Szerintem pont ez hiányzik a hazai esküvők nagy részéből. A spontaneitás, a párra jellemző dolgok. A közhiedelemmel ellentétben az esküvő közel sem annyira kötött műfaj. Simán elfér a vicceelődés, akár a szertartás közben is. Az a pap meg pályát tévesztett aki emiatt megállítja a szertartást ahelyett, hogy valami frappáns válasszal rendre utasítja a vőlegényt és folytatná...

2016. júl. 20. 11:09
 33/46 anonim ***** válasza:
10/9 ember szerint gáz, de úgy látszik azért van aki szerint nem. De nem hiszem, hogy ettől karót nyelt lenne bárki, mert ez már túlzás.
2016. júl. 20. 12:19
 34/46 anonim ***** válasza:
0%
Nem attól karót nyelt valaki, hogy szerinte nem illik oda. Ez egy vélemény amit én is tiszteletben tartok, noha nem értek egyet vele. Attól karót nyelt, hogy ebből arra következtet, hogy egy éretlen hülye gyerek és biztosan rossz szülő lesz. Attól karót nyelt, hogy a véleményem miatt privát üzenetben sérteget engem és a magyar nyelvet.
2016. júl. 20. 12:22
 35/46 anonim ***** válasza:
*rossz férj, nem rossz szülő. Bocs. Elírtam.
2016. júl. 20. 12:23
 36/46 anonim ***** válasza:

Értjük, karót nyeltek vagyunk, ha egy szertartáson úgy viselkedünk, mint egy értelmes ember, aki el van szánva egy fontos lépésre, nem pedig mint egy Móka Miki, aki szerint bazi vicces azt mondani egy eskü alatt, hogy "oooonnnemmáááááárrr". Érdekes.

Amúgy ahhoz képest, hogy szerinted mennyire poén, neked se jutott eszedbe a szertartáson ilyesmivel hülyéskedni.

2016. júl. 20. 17:06
 37/46 anonim ***** válasza:
Nem baj, hagyjátok. Majd ha a lelkész közli velük, hogy akkor lehet menni Isten hírével, nem érvényes a szertartás, és minden rokon előtt lejáratja magát, meg a leendő feleségét, akkor majd lehet, hogy megjön az esze. Ha valaki eddig nem jut el huszonévesen, hogy ez nem egy olyan alkalom, mikor minden baromságot benyögünk, eleget téve az idióta haverok szórakoztatásának, akkor nem értem, minek kell házasodni...
2016. júl. 20. 18:20
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a viccet és rengeteget viccelődök, de ez egyáltalán nem vicces. Erőltetett, izzadtságszagú. Azzal semmiképp nem viccelődnék, hogy nem is akarok annyira házasodni, mert számomra a házasság szent dolog, és az akarat, hogy a másikkal együtt legyek nem vicc tárgya főleg nem akkor, amikor esküt teszek. Egyéb testnedvekről, hascsikarásról és hasonlókról szóló vicc pedig szerintem nem illik ide. Találjatok ki mást. Beszéljétek át a pároddal, hogy mi az, ami szerinte vicces, ami belefér. Nálunk a pap beszéde volt olyan, hogy jó kedvre derített mindenkit, a megismerkedésünk, kapcsolatunk történetét vázolta fel röviden, pár vicces momentummal megtűzdelve. Emellett lehet, hogy az élet úgyis hoz vicces fordulatot. Nálunk pl a 3 éves keresztfiam válaszolgatott a pap által feltett kérdésekre,úgyhogy inkább kivitték.
2016. júl. 20. 21:25
 39/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat!

Nem tudom miert itelitek el annyira ezt a viccelodest. Ha azt dobja a gép, akkor az ember hazasodhat ketszer-háromszor, de legalabb - meg ha be is fuccsolt kesobb a házassága - nem volt olyan lapos, monoton az a bizonyos esküvő, ahol elszallt egy poén, mint a következő vagy az ezt megelőzőn. :)

+ évekkel kesobb tök kafa visszanézni a felvételt.

2016. júl. 23. 06:48
 40/46 anonim ***** válasza:
Semennyire nem venném poénosnak. Sztem az esküvő, egy ilyen elegáns, a szerelemről szóló esemény nem az ilyen olcsó poénoknak a helye... legalábbis én nem ez a mókamiki, farmeres-edzőcipős esküvőre vágyó nő vagyok. De utóbbi esetben sem lehet tudni, hogy a násznép tagja hogyan reagál...
2016. júl. 23. 10:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!