Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire vennétek poénosnak - akik már házasok, azok értsék múlt időben -, ha a párotok az eskütétel közben mondjuk elsutne egy ilyen viccet?
Jönne ez a rész, hogy "hozzá hű leszek, vele megelégszem...", mire a párotok: "Ööö... muszáj erre most válaszolnom?" :D
Vagy ha előre megbeszélné veletek, hogy el akar sütni egy ilyen viccet, ti megengednétek? :)
Úgy is izgulok majd a szertartás közben, szóval max. annyit mondok, hogy "Siethetnénk, mert már átizzadtam a gatyám, plusz a hasam is csikar.". Ez még talán belefér.
vicc
Előre sajnálom a leendő feleségedet....
Ha így tönkre akarod b@.zni ezt az egyszeri pillanatot (ami minden nőnek az egyik legfontosabb az életében), akkor tedd, ha ekkora suttyó paraszt vagy...
Gyerekek, Nektek nem volt gyerekszobátok? Persze értem, hogy a humor is az intelligencia egy fajtája és nem juthat belőle mindenkinek egyformán és a karót is le kell nyelnie valakinek, de ennyi karó a világon nem volt soha.
Én simán röhögnék egy jót. Mondjuk én férfi vagyok, de biztos vagyok benne, hogy a feleségem is csak röhögött volna egy ilyen poénon. Amúgy a sok okosnak aki azt sem tudja, hogy ez a szöveg hol hangzik el (mert az anyakönyvvezető előtt még véletlenül sem), de nagyon elítéli: ez a szövegrész a református szertartásból van.
Csak kiegészítés: ez nem a polgárin hangzik el, hanem a református egyházi esküvőn...
Szóval, ha úgy vesszük, még komolyabb, amit pláne nem kéne elviccelni. Egy eskütételnek súlya van, szerintem éretlen személyiségre vall, akinek ilyenkor is a poénkodáson jár az esze. Az inkább ne házasodjon... Én szoktam érteni a viccet, és belefér a próbán, vagy esküvő után a buliban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!