Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mennyire vennétek poénosnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire vennétek poénosnak - akik már házasok, azok értsék múlt időben -, ha a párotok az eskütétel közben mondjuk elsutne egy ilyen viccet?

Figyelt kérdés

Jönne ez a rész, hogy "hozzá hű leszek, vele megelégszem...", mire a párotok: "Ööö... muszáj erre most válaszolnom?" :D

Vagy ha előre megbeszélné veletek, hogy el akar sütni egy ilyen viccet, ti megengednétek? :)

2016. júl. 19. 16:59
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

Úgy is izgulok majd a szertartás közben, szóval max. annyit mondok, hogy "Siethetnénk, mert már átizzadtam a gatyám, plusz a hasam is csikar.". Ez még talán belefér.

vicc

2016. júl. 19. 19:35
 22/46 anonim ***** válasza:
87%

Előre sajnálom a leendő feleségedet....

Ha így tönkre akarod b@.zni ezt az egyszeri pillanatot (ami minden nőnek az egyik legfontosabb az életében), akkor tedd, ha ekkora suttyó paraszt vagy...

2016. júl. 19. 19:41
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
A vicc ket fo celja hogy megnevettesen es jobb kedvre deritsen. Ebben a konkret esetben ezek kozul melyik teljesul?
2016. júl. 19. 21:01
 24/46 anonim ***** válasza:
81%
Nemreg lattam egy vicces eskuvoi videot,ahol esketes kozben megcsorrent a pap mobilja.Persze mindenki rosszalloan nezett a papra, aki nagy nyugodtan felvette a telefont, aztan mintha Istennel tarsalogna..yes, my Lord..OK My Lord..stb,aztan kozolte az ifju parral, hogy az Ur aldasat adta a frigyukre.Nekem tetszett, nagyon cuki volt.
2016. júl. 19. 21:15
 25/46 anonim ***** válasza:
88%
Az eskütétel nem egy poénos dolog. Én csak tanú voltam esküvőn, de még engem is megríkatott. Ez pont az a rész, ahol elmélyülünk abban, amit éppen csinálunk, végiggondoljuk, mire készülünk, és jó esetben meghatódunk saját magunktól és a leendő feleségünktől/férjünktől. Nincs ott helye ilyen f***gnak, hogy "jajj, muszáj erre válaszolni?" Én bírom a viccelődést, de mindennek megvan a maga helye és ideje.
2016. júl. 19. 21:18
 26/46 anonim ***** válasza:
17%

Gyerekek, Nektek nem volt gyerekszobátok? Persze értem, hogy a humor is az intelligencia egy fajtája és nem juthat belőle mindenkinek egyformán és a karót is le kell nyelnie valakinek, de ennyi karó a világon nem volt soha.

Én simán röhögnék egy jót. Mondjuk én férfi vagyok, de biztos vagyok benne, hogy a feleségem is csak röhögött volna egy ilyen poénon. Amúgy a sok okosnak aki azt sem tudja, hogy ez a szöveg hol hangzik el (mert az anyakönyvvezető előtt még véletlenül sem), de nagyon elítéli: ez a szövegrész a református szertartásból van.

2016. júl. 20. 09:25
 27/46 anonim ***** válasza:

Csak kiegészítés: ez nem a polgárin hangzik el, hanem a református egyházi esküvőn...

Szóval, ha úgy vesszük, még komolyabb, amit pláne nem kéne elviccelni. Egy eskütételnek súlya van, szerintem éretlen személyiségre vall, akinek ilyenkor is a poénkodáson jár az esze. Az inkább ne házasodjon... Én szoktam érteni a viccet, és belefér a próbán, vagy esküvő után a buliban..

2016. júl. 20. 10:25
 28/46 anonim ***** válasza:
0%
Még szerencse, hogy nem Ti döntitek el ki elég érett a házassághoz. Agyam megáll...
2016. júl. 20. 10:33
 29/46 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted egy egyházi szertartáson poénkodni kell? Én értem a viccet de ennek tényleg nem ott van a helye.
2016. júl. 20. 10:43
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
Ez már a primitív kategória...
2016. júl. 20. 10:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!