Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hagyományos lagziknál mostanában mi a szokás ki vagy kik és milyen arányban fizetik? Volt olyan veszekedés ami arról szól, hogy valaki sokat fizetett másik nem?
Mi magunknak fizettük, de családias méretű volt, pénzszórás nélkül. Ha nagyobbat szerettünk volna, akkor spórolunk rá, de nem akartunk pénzt szórni. Nem ez volt a fontos.
Szerintem az a normális minden esetben, ha a pár fizeti. Akinek nincs annyi pénze, az vagy spóroljon tovább, vagy tartson kisebb bulit.
Undorítónak tartom amikor egyes emberek elvárják, hogy a nászajándékokból, ilyen olyan pénzért kuncsorgó táncból visszajöjjön a pénz az esküvőre, hitelt felvenni pedig egyenesen felelőtlenség. (ilyenről is hallottam már)
Nálunk a szülők akarták fizetni, és mivel negyvenen voltunk kb fele-fele arányban, ezért feleztek.
Aztán a nászajándékba kapott pénzből másnap visszaadtuk nekik.Nem akarták elfogadni, de örültek aztán.
Nővéremék azért nem házasodnak 8 éve, mert tőlünk lenne max 20 ember, párja részéről meg vagy 300.
És anyósa kikötötte, hogy fele-fel így is.Amibe anyum nem megy bele.
Mennyi irigy nő van aki képes azért lepontozni mert férjhez mentem.
Ezért nincs pasitok meg semmitek, mert már beleivódott a jellemetekbe is a frusztráltság és megkeseredettség.
Ide jöttök lepontozni...:)
Remélem most jobbat alszotok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!