Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek okkal reklamálhatok a házasság miatt?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy együttélek a barátommal másfél éve. Két éve vagyunk együtt. Budapesten lakunk de egyikünknek sem itt van az állandó lakcíme. Neki Pest -megyében, nekem vidéken. Albérletben vagyunk, de nem tudjuk ideiglenesnek sem bejelenteni. Tehát nem tudom megoldani, hogy legyen ideiglenes lakcímem itt fenn. Ami azért problémás, mert jelenleg nincs állandó bejelentett munkám. Alkalmi munkáim vannak mostanában. Így otthon vagyok nyilvántartva mint álláskereső. Most kaptam egy levelet, hogy pár napra el kell mennem ilyen csoportos munkaügyis foglalkozásra ami kötelező. Engem nagyon zavar az, hogy nincsen közös lakcímünk a párommal, mert így tulajdonképpen olyan mintha semmi kőzünk nem lenne egymáshoz. Mikor hazamegyek olyan mintha lenne otthon egy másik életem amiben ő nincs benne. Csak Pesten van mikor hontalannak érzem magam mert így kicsit bizonytalan minden. Igazából semmi sem kőt minket össze hivatalosan. Szoktam attól félni, hogy otthon talál nekem munkát a munkaügyi, kikőzvetít valamhová, bár nem hinném, mert ez több mint két év alatt nem történt meg. Csak nem szeretném ezt megvárni hátha valami csodafolytán megtörténik és mehetek haza. Csak olyan mintha ő nem is érezné ennek a veszélyét vagy súlyát. Volt több munkám is a fővárosban de egyik sem tartott túl sokáig. Párom szerint még fejlődnöm kell nekem is meg neki is a házassághoz. Nekem először is kéne valami állandó munka amit már megszoktam kicsit. De nem értem miért kell a munkához kötni a házasságot. Mivel leszek attól jobb feleség ha valahol több ideig dolgozok huzamosan azt nem tudom. Nem szoktam neki emlegetni, hogy elvehetne, de lassan igazán elvehetne, mert így, hogy külön van minden nem túl jó. Tudom, hogy a házasság az csak egy dolog, meg nem is azét szeretném, hogy villoghassak, csak nem lenne jó ha valami miatt egyszer hazakéne mennem és hivatalosan meg semmiközünk egymáshoz. Csak az meg olyan kínos, hogy nekem kell mondani, hogy bocsi de elnehetnél mert elég bizonytalan így az életünk :) Sokan élnek így, lehet valakinek egyátalán nem számít, de nem tehetek róla ha nekem meg igen. Szerintetek lényegtelen az egész, hogy házasok vagyunk-e? De ha lesz megint állandó munkám és megszűnik valamikor, megint ugyanott vagyok ahol a part szakad. Nem csak ilyen hivatalos dolgok miatt szeretnék házasodni, csak emiatt is jó lenne már.2016. jún. 17. 15:51
21/21 anonim válasza:
Szerintem meg az nem lényeg, hogy ki mennyire érzi ezt a kérdezőt felnőttnek. Nem ez alapján fog házasodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!