Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek okkal reklamálhatok a házasság miatt?
Hasonló szituban vagyunk és házasok. Semmiben nem akadályozza az esküvőt, hogy külön lakcímen vagyunk. Mondjuk a miénk egy kipróbált kapcsolat, átéltük már, hogy hol az egyikünknek nem volt munkája, hol a másiknak, évente költözünk, mégis úgy érezzük, hogy teljes mértékben összetartozunk. Nem a lakcím dönti el az ilyesmit, de még csak nem is a házasság, bár utóbbi sokaknak ad egy pluszt, de csak a már eleve meglévő összetartozás-érzésre, és az megint más.
Ne aggódj amiatt se, hogy nem pipa-életet éltek. A legtöbben, tudom, először építenek valamiféle egzisztenciát, aztán jöhet a biztos lakhely, utána meg az elköteleződés, ami akár házasság is lehet. De mi van akkor, ha nálatok nem így van? Semmi.
Talán nem akar elvenni egy ingyenélő libát, aki véletlenül sem akar dolgozni? Tulajdonképpen megértem. Ez az egész zagyvaság, amit levágtál, csak hiszti. Egyenes út egy kapcsolat végéhez. A lakcím szintén sehogy sem jön ide. Nálunk már gyerek is volt, amikor összeházasodtunk, de még most, az esküvő után sem közös az állandó lakcímünk. De a lakcímkártyánknak nincsenek érzései.
Tudod, ha nekem nem lenne munkám, nem azzal foglalkoznék, hogy esküvőt akarok (miből???), hanem mondjuk azzal, hogy legyen munkám. Szóval tedd le a kicsi se.gg.ed a profession.hu vagy a Szárnyas fejvadász vagy amit akarsz elé és keress munkát. A kezed meg közben vedd ki a biliből.
Köszönöm a hozzászólásokat!
Amúgy utolsó! Van jelenleg is alkalmi munkám mint írtam. Nem vagyok ingyenélő.
Agyamat eldobom attól, hogy ha egy nő kiejti a száján, hogy szeretne összeházasodni a párjával, akkor hisztizik. Egy nő is ugyanúgy megkérdezheti a párját, hogy szeretne e jegyességet.
Ez a lány szereti a párját, és szeretné összekötni vele az életét. Ennyi. Ezen mi nem normális könyörgöm?
Szerintem az nem normális, hogy sokan úgy gondolkodnak, hogy kizárólagosan a férfi előjoga dönteni a házasságról.
Ha a lány úgy érzi, hogy ő ebben a kapcsolatban szeretne házasodni, akkor leül a fiúval és megbeszéli vele. Ha fiú hárít, akkor nem akar házasodni. Itt a lánynak el kell döntenie, hogy lutrizik-e a pasival és vár rá még x évet, hátha.. vagy tovább áll, és keres olyat akivel azonosak a vágyaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!