Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Összekötnéd az életed valakivel, akibe soha nem voltál szerelmes, testileg nem vonzódsz hozzá, de őszinte, mély barátság, szövetség van köztetek, és akiben feltétel nélkül megbízol?2010. ápr. 11. 10:57
1/13 anonim válasza:
Az még hagyján ha vki nem szerelmes a másikba (bár már ez is lehet probléma), de hogy testileg sem vonzódni ahhoz, akivel összekötöm az életem?? És akkor "szex" címszó alatt hagyja hogy rámásszon összeszorított fogakkal, vagy mindkettőnek szeretője lesz, vagy hogy?:)
2/13 anonim válasza:
én nem egy baráttal akarok összeköltözni hanem a párommal akibe szerelmes vagyok. soha nem leszel boldog ha összeköltözöl egy olyannal akihez nem vonzódsz, nem tudsz úgy odabújni.
3/13 anonim válasza:
Most 21 évesen azt mondom, hogy NEM. Még hiszek abban, hogy nekem is jár egy nagy szerelem, akihez minden téren vonzódom stb., stb. De 10 év múlva lehet már azt mondanám, hogy IGEN, miért is ne élhetném le az életem egy számomra fontos emberrel, még ha nem is vagyok szerelmes, de megértjük és tiszteljük egymást.
4/13 anonim válasza:
27 éves vagyok, de ne haragudjatok én 10 év múlva se tudnám úgy elképzelni a párkapcsolatomat, hogy nincs meg az az érzés, hogy most úgy megölelném, megcsókolnám, és olyan jó ha mellémbújik....
5/13 anonim válasza:
Én spec. a barátaimmal is vagyok olyan kapcsolatban, hogy annyira jó megölelni, adni az arcára egy puszit, megfogni a kezét, odabújni, stb. nyilván ezekben a gesztusokban nincs meg a szenvedély, ami ha párkapcsolatban vagy ott van, de valamiért mégis jó és simán letudnám élni az életem bármelyik barátommal, nyilván nem úgy, mintha a nagy szerelemmel élnék, de igenis el tudom képzelni.
6/13 anonim válasza:
Semmi esetre sem. Még akkor sem, ha valószínűleg a másik tényleg szeret téged. Ez nem működne hosszú távon. Szeretni idővel meg lehet szeretni valakit, de csak akkor, ha van benne valami, ami megfog. Te viszont testileg sem vonzódsz hozzá, így nem igazán lehet erre számítani. Légy őszinte magaddal és vele is. Ebből tényleg életre szóló házasság lenne?
8/13 anonim válasza:
körülírtam a szexuális vonzalmat, de ha nem annyira érthető a csók meg a mellébújás , akkor írom úgy hogy kívánom azt, hogy az övé lehessek. Ez gondolom a barátoknál nem szokás....
9/13 anonim válasza:
Semmi szín alatt! Mikor a volt férjem kijelentette, hogy költözzünk össze mint barátok, azonnal bejelentettem, hogy vége....
10/13 anonim válasza:
Én most fogom összekötni az életem így. Ez van. Ez így sokkal mélyebb és tartósabb. Lehet lepontozni, az a fétisem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!