Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért "kell" egy legénybúcsúzt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "kell" egy legénybúcsúztatóra k_rva?

Figyelt kérdés

A férjem részt fog venni egy legénybúcsúztatón, amin lesz vetkőző lány.

Erkölcsileg és lelkiismeretileg ez elfogadható dolog, hogy házasuló férfi ilyen szolgáltatást kér a legénybúcsúztatójára? - mert ő kérte, nem csak a haverok fejéből pattant ez ki - Csak én gondolom úgy, hogy ez minden határon túlmegy? Elfogadhatatlan számomra, hogy egy férfi, aki elkötelezni készül magát egy nő mellett, úgy gondolja, hogy jó móka intim helyzetbe kerülni egy idegen nővel! Elítélem azt a nőt is, aki ilyen munkából él! Én ezt ép ésszel nem tudom egyszerűen felfogni, hogy vannak emberek, akik szerint ez rendjén való dolog. Annak idején én közöltem a barátnőimmel, hogy ha vetkőző fiút szerveznek a leánybúcsúztatómra, akkor beszüntetem a bulit és haza fogok menni! Csak valaki azt magyarázza már meg nekem, hogy MIÉRT jó ez, MIÉRT elfogadható és MIÉRT jó móka?!

2016. máj. 1. 16:33
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
48%
Jajj, istenem, ezek az általánosítások... Vannak sokan, akiknél kiveri a biztosítékot, ez eddig még rendben is van, nem vagyunk egyformák. De rögtön azzal jönni, hogy ettől az ő kapcsolatuk tökéletes, de másoké nem (ahol mindkét fél lazábban veszi ezt) az már gyűlölködő általánosítás. Nem is beszélve arról, hogy érzelmi intelligenciáról papolnak azok, akik leszutykork_rvázzák a másikat...
2016. máj. 2. 20:05
 52/53 anonim ***** válasza:
58%

Már ne is haragudj, de aki "azt" csinálja azt munkakörileg most örömlánynak hívjuk? :D a legősibb mesterség, de nem lennék rá büszke. Nyilván ha nem is lenne rá kereslet, nem is lennének örömlányok.

Attól ez még visszataszító marad és nem egészséges, ha egy legénybúcsút/ leánybúcsút csak így tudnak elképzelni

2016. máj. 3. 14:09
 53/53 anonim ***** válasza:
43%

Szia! Az én párom is megy egy legénybúcsúra, és tavaly is volt egyen. Ő azt mondta, hogy a profi táncos lányok, tényleg táncos lányok. Szóval, talán a Te párodnak is csak a látvány hiányzik. És, hogy emlékezetes legyen, hogy AKKOR egyszer az életében kap egy ilyen TÁNCOT, VONAGLÁSt, nevezd ahogy akarod.

Másrészt azt hiszem, alapvetően hiányzik a kapcsolatotokból az azonos erkölcsi nézet. Illetve a tisztelet Irántad. Önző, ha annak tudatában, hogy téged ez határozottan zavar, neki még örömet tudna okozni!! Neki még örömet tudna így is okozni? Hát akkor b..ssza meg már elnézést!! Szerinted később nem lesz önző? Mit várhatsz később is tőle? Ha valaki szeret valakit, akkor nem tesz olyat, ami a másikat bántja.

Szóval higgadj le, és gondold végig, hogy csak Te fújod fel, mert profit hívnak, akire nem kell féltékenykedned :), vagy tényleg egy p..cs akinek a saját öröme fontosabb a tiednél. :/

2016. máj. 4. 09:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!