Itt van mellettem a párom, mégis k_rva magányos vagyok?
Régebben jobb volt, még most is vannak rosszabbak, de kiüresedett az egész :(
Nem tudom, mit tegyek...
Én annak a híve vagyok, hogy ha valami nem működik, azt ne erőltessük.Miért pazarolnád el az életed olyan mellett, aki mellett egyedül érzed Magad?
41/F.
En is ezt ereztem, bepasiztam, elvaltunk. Es egyedul vagyok, de nem tarsas maganyban :-).
Amit tehetsz: extra gyorsan szolsz a parodnak hogy maganyosnak erzed magad mellette es talaljatok ki egyutt valamit sok sok beszelgetes mellett. Ha nincs javulas, akkor irany a pszichologus egyedul majd egyutt is.
Ez az eletkor noknel tipikusan lehet eletkozepi valsag is vagy mink nevezik, a lenyeg, hogy sokan ekkor valtanak szakmat, munkat vagy eppen ferjet...ha fontos a parod, akkor inkabb jelezd neki es magadat meg probald rendbehozni (uj hobbi, sport, eletcel ujraertekeles) termeszetesen ez utobbiba is vond bele valahogy, kulonben hamarosan agyba fobe fogjatok egymast csalni.
11:01
Ha fiatal vagy menj,vissza se nézz!
Igy az emberben csak dolgozik a fájdalom.
11:07
Nem minden férfival lehet megbeszélni a problémákat, vannak egoista férjek is,akik a hibáikat nem veszik észre, sõt inkább a másik félre tutymálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!