Itt van mellettem a párom, mégis k_rva magányos vagyok?
# 9
40 éves vagyok
Nem a férjem, de ez mellékes...
Mindketten változtunk, nem érdeklődik már utánam úgy mint régebben, de már én sem. Minek törjem magam?
Sok kapcsolatban az a baj, hogy nem igazi társnak tekintik egymást, hanem csak szexpartnernek, pontosabban szexuális élvezeti cikknek. Ebben az esetben rá lehet unni a másikra.
De még olyan kapcsolat is tönkremehet; ahol valóban szerették egymást; ha nem fordítanak elegendő időt, figyelmet egymásra. Ez utóbbi esetben több figyelemmel, másikra való odafigyeléssel, együtt töltött idővel, kölcsönös(!) megértéssel talán még rendbe lehet hozni a kapcsolatot.
Az sem mellékes, hogy a pár kéri-e Isten segítségét (már persze, ha Hívők).
Persze amiket itt elmondtam általánosságok. Annak a pár mondatnak az alapján, amit itt leírtál; nehéz lenne konkrét, személyre szóló tanácsot adni. De azért remélem, hogy az itt leírtakkal így is tudtam valamit segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!