Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kapják fel a vizet a nők, ha azt mondom valamelyikre, hogy k_rva vagy r_banc?
Úgy értem, ha egy férfire mondják, hogy nem tetszik, semmi nem történik. Mondhatják, hogy a srác nyálas, béna, nem helyes, ronda, csámpás, vékony, kocka, túlgyúrt, akármilyen jelzőt, a férfiak kénytelenek elfogadni és szomorúan elkullognak. Ha a srác nem tűri el a kritikát és visszaszól: bunkó.
De ha egy tipikus flegma tinip_csára azt mondják, hogy k__rva, vagy k__rvás, esetleg r__bancos, akkor a nők mélyen felháborodva kezdik el a ne általánosíts, nem is ismered és milyen szemét hímsoviniszta vagy szövegeket.
A nőket nem lehet kritizálni, főleg manapság, amikor tényleg Dunát lehet rekeszteni a r__bancokból?
Volt hogy én egy férfira azt mondtam nem jön be nekem, ezért nem akarok vele szexkapcsolatot, és ő erre azt mondja k...va vagyok, marhára nem egy kategória. Na ezért.
Csak mert ilyen velem történt pár éve, még az előtt hogy a férjemet megismertem volna.
Lényegtelen, hogy valaki így vagy úgy öltözködik pl. Akkor maximum azt mondja a kulturált ember, hogy közönséges, de nem r...banc, és nem k....va mert nem az.
Ha valakiről ténylegesen kiderül hogy pénzért szexel akkor igen az. De egyébként meg nem.
27/N
Mert bunkó és sértő, ráadásul bőven kimeríti a rágalmazás fogalmát.
A rágalmazást mellesleg egy igazi férfi se viseli el, pláne nem "elkullog" utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!