Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kapják fel a vizet a nők, ha azt mondom valamelyikre, hogy k_rva vagy r_banc?
Úgy értem, ha egy férfire mondják, hogy nem tetszik, semmi nem történik. Mondhatják, hogy a srác nyálas, béna, nem helyes, ronda, csámpás, vékony, kocka, túlgyúrt, akármilyen jelzőt, a férfiak kénytelenek elfogadni és szomorúan elkullognak. Ha a srác nem tűri el a kritikát és visszaszól: bunkó.
De ha egy tipikus flegma tinip_csára azt mondják, hogy k__rva, vagy k__rvás, esetleg r__bancos, akkor a nők mélyen felháborodva kezdik el a ne általánosíts, nem is ismered és milyen szemét hímsoviniszta vagy szövegeket.
A nőket nem lehet kritizálni, főleg manapság, amikor tényleg Dunát lehet rekeszteni a r__bancokból?
Nem szoktam senkit savazni, de megpróbálom logikusan leírni.
Ezek a jelzők, amiket felsoroltál (főleg a csúnya, béna, stb) szubjektívek, tehát aki mondja, annak valóban így tűnhet. Ezzel szemben a k..va egy fogalom, tulajdonképpen pontos meghatározással: a testét pénzért áruló, hivatásos nő. Te milyen jogon neveznél így valakit? Kb annyira értelmes, mintha egy étteremtulajdonost pincérnek titulálnál (no offense, nem jutott már ilyenkor eszembe jobb példa).
Utolsó válaszoló,
a példa elég fura, de azt leszámítva jól megfogalmaztad:)
Hogy a kérdező szóhasználatának megfelelő példát próbáljak megfogalmazni, bár ez is béna lesz, na de:) Kérdező! Ez nem olyan mintha azt mondanák rád, hogy vékony vagy, túlgyúrt vagy, hanem inkább olyan mintha azt mondanák úgy nézel ki/olyan vagy mintha minden szembejövő csávót lepippantanál egy ezresért. Mi alapján állítanák ezt rólad? Vagy akárkiről? Azért mert flegma vagy, vagy mert csak a p_csa és k_rva szavakat használod többnyire? Na! Lehet, hogy valaki nem jó ember, vagy a te elvárásaidhoz mérten nem elég értékes, vagy kifinomult. De ez még baromira nem jelenti azt, hogy az illető a legősibb mesterséget űzné.
Elnézést, a ku rva szó korántsem pontos fogalom, hanem szubjektív, én például több nőt is belesorolok ebbe a kategóriába, mint te. ( és nem én vagyok az egyetlen)
#13-as, éppen ez a baj! Sok módon lehet sértegetni, kritizálni valakit, de a szexualitással kapcsolatos szavaknak általában nagy az erejük. Ha egy hetero fiút leb..zizol (ugye itt most vmi ellenséges helyzetről van szó), sokkal valószínűbb, hogy felkapja a vizet, mintha bénának neveznéd. Nincsenek egy szinten, és "hamis vád".
Amúgy a kérdés igen erősen általánosít.
ÁÁÁ Én is gondoltam rá, xtazin, hogy belinkelem ezt a vidit mindenhova, ahova odavág, mert nagy igazságot fogalmaz meg!
( Csakhát nem tettem, mert nem érdekelt annyira a cafkák véleménye :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!