Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért "kell" egy legénybúcsúzt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "kell" egy legénybúcsúztatóra k_rva?

Figyelt kérdés

A férjem részt fog venni egy legénybúcsúztatón, amin lesz vetkőző lány.

Erkölcsileg és lelkiismeretileg ez elfogadható dolog, hogy házasuló férfi ilyen szolgáltatást kér a legénybúcsúztatójára? - mert ő kérte, nem csak a haverok fejéből pattant ez ki - Csak én gondolom úgy, hogy ez minden határon túlmegy? Elfogadhatatlan számomra, hogy egy férfi, aki elkötelezni készül magát egy nő mellett, úgy gondolja, hogy jó móka intim helyzetbe kerülni egy idegen nővel! Elítélem azt a nőt is, aki ilyen munkából él! Én ezt ép ésszel nem tudom egyszerűen felfogni, hogy vannak emberek, akik szerint ez rendjén való dolog. Annak idején én közöltem a barátnőimmel, hogy ha vetkőző fiút szerveznek a leánybúcsúztatómra, akkor beszüntetem a bulit és haza fogok menni! Csak valaki azt magyarázza már meg nekem, hogy MIÉRT jó ez, MIÉRT elfogadható és MIÉRT jó móka?!

2016. máj. 1. 16:33
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
55%
De azért inkább táncos k__khoz önként nem kéne menni :( sajnálom
2016. máj. 1. 19:33
 42/53 anonim ***** válasza:
64%
hú kérdező , írod ,hogy nem vagy hisztis de mást se csinálsz csak rinyálsz. Nem egyfajta legénybúcsú van és nem egyfajta felbérelhető lány. Akik azt írták, hogy ebből nem csinálnának problémát nyilván arra gondoltak, hogy lenne egy sztriptíz és utána elmenne haza vagy mit tudom én (megjegyzem szerintem ez simán belefér). Te meg itt jössz a csöcs meg fax szopkodással, erre senki nem írta ,h oké mert ez már tényleg elítélendő. Azt is figyelembe kell venni, hogy társaság és társaság között is van különbség, lehet a te párod barátai k.rvát hívnak de azt senki nem mondta ,h a vőlegény fogja levarrni a hátsó szobában csak "neki szól" a tánc de simán lehet ,h valami csávó meg rákíván és kihasználja de az már nem a ti dolgotok, ennyi. Jó móka mert egy csinos lány előtted vetkőzik a többiek tapsolnak meg mindenki jól mulat stb. Azt hiszed ,h a férfiak a házasság után nem néznek meg másik nőket az utcán meg a strandon? de nem is kell ennyire kihegyezni a férfiakra hiszen ti nők is ugyan úgy megnézitek a pasikat és ez a duma se kell már ,h nincs benne a génjeinkben a monogámia mert legalább annyi feleség túr félre egy házasságban mint férj! A két félnek meg kell bíznia a másikban pláne esküvő előtt. Ha én nősülök szeretnék egy sztriptíztáncosnőt majd és az sem zavar ha az asszony is végignéz egy táncoló kigyúrt pasit mert tudom ,h nem fog csinálni semmit.
2016. máj. 1. 19:40
 43/53 A kérdező kommentje:

Köszi 40 :) Igazából már az idegesít fel, hogy itt majdnem a válaszadók több, mint fele szerint ez tök oké... Szomorú számomra, hogy ennyire kiszámíthatatlan érzelmi intelligenciával és értékrenddel rendelkeznek az emberek, mert ha egy dolgot más megvilágításba helyezünk, akkor azonnal más elveket vallanak az adott dolgokkal kapcsolatban. Gondolok itt arra, hogy ha máshogy kérdeznék rá erre az egészre, ha beadnám, hogy én vagyok a menyasszony, aki jól rámarkolt a kukira. Akkor minden szemét lennék...

Nem, dehogy bántom emiatt a férjemet! Elvégre nem ő találta ezt ki, sőt még becsületesen szólt is előre, hogy lesz ilyen. El is titkolhatta volna... Eszem ágában sincs megakadályozni, hogy elmenjen! Attól nem félek, hogy ott jobbat lát, mint amit én mutatok neki. Éppen csak a menyasszonyt sajnálom nagyon, mert tudom, hogy ha tudná, akkor nem lenne esküvő.

2016. máj. 1. 19:41
 44/53 anonim ***** válasza:
52%
Na,hogy mindenki megnyugodjon, küldjétek hozzám azokat a jóra való hölgyeket! :) Én szabad vagyok,nekem szabad ilyen dolgokban részt vennem :) De ezt ne mondjátok el senkinek, mert ez egy nagy titok! :D
2016. máj. 1. 19:44
 45/53 anonim ***** válasza:
83%
Kerdezo, ertem hogy mar belelovalltad magad a temaba, meg felcsesz alapbol (en is ilyen vagyok, es akkor megallithatatlan :D), de az a baj, hogy te ezt az egeszet rogton azzal azonositod hogy megcsalas, es ujjazas es makk-arcba-tologatas, holott a 90%-nak mindket nemben ez csak latvany, mert ilyen az ember, hogy szereti a szep testek latvanyat. A maradek 10% meg aki meg ujjazgat meg farkakot fogdos, szopdos, az meg erkolcstelen persze, de sajnos erkolcstelen ferfiak meg nok mindig voltak es meg lesznek is paran. Hogy miert arra meg mar sokan kerestek valaszt, de meg senki nem talalt. Ahogyan arra sem hogy miert jo valoban csak nezni (es semmi egyeb) szep ciciket a ferfiaknak. Attol hogy erkolcstelen mit engednek meg maguknak meg ezutan hogyan es miert van kepunk meghazasodni, azon szerintem ne idegeld magad :).
2016. máj. 1. 19:53
 46/53 anonim ***** válasza:
27%

A 40-es válaszadó vagyok.

Ez a kenyeret és cirkuszt a népnek effektus, egyszerű igények, egyszerű szórakozás. (általában Tv-műsorokban is ezek a sikeresek).

Az intelligensebbek, mint mi (csak szerényen persze) meg értetlenkedve állunk felette. Sajnálom a menyasszonyt tiszta szívemből, de nem ő sem látta, milyen párt választott magának? Azért ezek a dolgok hamar kibuknak. A másik meg a csordaszellem... vőlegénynek tetszik, haverok spanolják magukat (férfiak).

A te kapcsolatod valószínűleg példaértékű és értékesebb, mint az övék valaha is lesz :) ennyi. (Ilyen rétegek pedig mindig is voltak az évezredek során :D ) lesznek is. Nem éri meg a bosszankodást.

2016. máj. 1. 20:02
 47/53 anonim ***** válasza:
56%
Én lányként mondom, hogy szörnyen fárasztó ez a hozzáállás. Mint mondjátok, tökéletes a kapcsolatotok, ez azt jelenti, hogy megbíztok a párotokban, nem? Akkor tehát abban is megbíztok, hogy ők hozzá sem érnek azokhoz a lányokhoz. Akkor mi itt a probléma?
2016. máj. 1. 20:35
 48/53 anonim ***** válasza:
87%

Nekem ezzel semmi gondom,nem latok benne semmi tragediat mint ahogy en is elvezem a chippandale pasikat,sztem ez tok normalis.Szornyu lenne ha a ferjemmel azon porognenk h melyikunk mit nezhet,mas kerdes h mi megbizunk egymasban:-)

34/N

2016. máj. 1. 23:58
 49/53 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon felesleges a nőknél is , hogy oda hívnak kigyúrt Jancsikat, és azon csorgatják a nyálukat és simogatják őket. Férfiaknál detto, én biztos nem akarnék ilyet, pedig férfi vagyok...

Ha akarnak legény/leánybúcsút, akkor menjenek el, rúgjanak be, beszélgessenek azt kész.

2016. máj. 2. 09:19
 50/53 anonim ***** válasza:
43%

Én a kérdezővel értek egyet maximálisan.

De én a páromat se engedném ilyen bulira résztvevőnek sem, ahol előre lehet tudni, hogy egy ujjazható nyalogató sztriptíztáncos akármi lesz jelen.

Ha mégis akarna menni annak ellenére, hogy tudja, hogy ezt ellenzem és nekem rosszul esne, akkor a kapcsolatunk addig tartana.

A szexuális életünk egyébként eszméletlen jó és én is szoktam neki vetkőzni, úgyhogy nem vagyok besavanyodott, se csúnya, de ezzel nem tudok egyetérteni sehogy sem. A vőlegénynek meg csak gratulálni tudok ehhez. Menyasszonya tud róla? Mert én beköpném mint a sz@rt, hogy vállalhassa a következményeit annak ahogy éli az életet, meg kiéli magát még utoljára. Ha ebben nincs kivetni való, akkor a menyasszony is bizonyára megérti...

A másik meg, hogy ne vegyük már egy kalap alá a vetkőző ujjazható mellnyalogatható ribit azzal, hogy az utcán elvonul egy kihívóbban öltözködő nő. A legkihívóbb nőnek se láttam még utcán a mellbimbóját se a nemi szervét, pláne nem ujjazhattam volna meg. A másik meg, hogy ez a nő konkrétan nekik táncol, őket szórakoztatja szándékosan erotikusan provokálja őket, nem pedig csak felszáll egy buszra és 10 perc múlva eltűnik a horizonton...

Aki ebben nem lát semmi rosszat, azzal súlyos bajok vannak, de remélem maximum csak nyitott kapcsolatban élnek életük végéig.

2016. máj. 2. 17:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!