Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudom hogy lerágott csont, de...

Tudom hogy lerágott csont, de mégis meddig emelik még ezt a k_rva benzint?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 18:08
 1/8 A kérdező kommentje:
Eddig a libiai zavargásokra fogták az olajár emelkedését,előtte is valamivel mindig "megindokolták" legközelebb mivel magyarázzák,a többletbevételt odaadják az afrikai éhezőknek?!Ugyan már! Ez undorító,és meddig tűrjük még?
2011. ápr. 4. 18:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Állítólag olyan 50 évig elég még az olaj (bár 20 éve is 50 volt). Olcsóbb már nem nagyon lesz.
2011. ápr. 4. 18:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha látják hogy ezt még "mindenki" meg tudja venni addig tuti csökkentik Ha 500ft/L -es ára lesz és a vétel csökken x%-al akkor visszaveszik majd xft-al. de csak ésszerű keretekig!! Ezt a 385ft/L-es árat sokan megtudják fizetni...lejjebb tuti nem viszik...
2011. ápr. 4. 19:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Ameddig lesz benzin addig emelik.

Lényegesen kevesebb úgyse fog fogyni belőle Magyarországon.

Hiába akar valaki úgy spórolni a közlekedésen hogy busszal megy, sokat nem spórol mert az is drága.

Én úgy fogok spórolni hogy nem veszek olyan kocsit ami 7 liternél többet eszik.

2011. ápr. 4. 20:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Egyszerűen szánalmas, ami ebben az országban folyik.

Bemondják a hírekben pl amit te is említettél ,hogy: 'a líbiai zavargások miatt emelkedik a benzinár, de csak rövid időre'

MIAZHOGYRÖVIDIDŐRE?!

Felemelik, de mivel ígyis megveszik nem fogják csökkenteni az árát.

Közben meg a benzin ára 250-280 forint, a többi mind adó, amit rádobnak, végülis miért ne.

2011. ápr. 4. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó: Nincs a benzin literje 200 Ft se, az adó a sok: 120 Ft jövedéki adó + ÁFA (igen, az adót is megadóztatják rajta...), így lesz 380 egy liter.
2011. ápr. 4. 23:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor még durvább, mint hittem :S
2011. ápr. 5. 15:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Kb addig mint a kur va cigarettát! Mindegy meddig emelik ugy is megveszed!
2011. ápr. 7. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!