Egy lerágott csont: Swift vagy Astra?
Sziasztok! Tudom, hogy ez egy lerágott csont NEKTEK, de én végig olvastam több 100 oldalt rengeteg helyen, és nem jutottam még dűlőre. Első autó felé kacsingatok. Szeretnék egy megbízható, olcsó, olcsón fentartható autót, ami elvisz A -ból B -be kevés benyából. Az lenne a kérdésem, hogy melyik a jobb választás: egy kb 95-96 os swift vagy egy 94 körüli Astra? Nem arra kell, hogy tovább adjam. Ráadásul szeretnék bele rakni gázt. Találtam egy pár autót, ami nincs annyira messze.
Pl: [link] --> erre 1 év gar van, nem tudom még h mire nem terjed ki
vagy pl ez: [link]
Az 1.4-es 82 pacis motor az 16 szelepes, mert úgy tudom, hogy azokat nem érdemes venni. Esetleg aki tudna nekem pár tanácsot adni, adjon elérhetőséget(msn, skype, email) és felvenném vele a kapcsolatot. Nem szeretnék mellé nyúlni a vásárlásnál, mert nincs felesleges pénzem.
Nekem Astram van, de semmivel nem nyújt többet mint egy 120-as skoda :D Szóval ha a kettő közül kell választani, akkor az Astra, de csak azért m jobban néz ki, és olcsóbb is :D
Még annyi h a 82 le-s 1.4 nem 16szelepes, hanem hengerenkénti injektoros. A központi injektoros 60 le-s, a 16szelepes pedig 90 le (am ha ilyet látsz, arról lehet egy laikusnak felismerni, h rá van írva a motor tetejére h Ecotec)
A suzuki motorikusan megbízhatóbb az astra meg biztonságosabb.
A suzukihoz jobban meg olcsóbban találsz alkatrészt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!