Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lenne a normalis?
Sziasztok! Teljesen le vagyok hangolva. Eskuvo elott allo barataimmal beszelgetve kiderult, hogy a szulok fizetik az eskuvot. Ok is ki tudnak, mivel jol keresnek.
Nos teljesen eljeseredtem, mivel nalam a szulok szerintem 20 ezer forintot sem tudnanak beleadni, plusz nem is varnam el. Viszont ma tobb baratommal is beszelgettem es kiderult ( meg akirol nem is gondolnam), hogy szinte mindegyikuknel a szulo 500 ezret minimum ra fog szanni az eskuvojukre.
Most erezzem rosszul magam a parom elott, ha en elmondom neki, hogy en azt szeretnem ha mi fizetnenk az eskuvonket, mert szuleimnek nem telik ra? Komolyan inkabb keressen egy masik atlag lanyt, fe en nem akarok a terhere lenni anyagilag.
"mert ha szülő fizet, biztos hogy beleszól a szervezésbe"
Biztos nagyon furcsa, de nekem normális szüleim vannak és semmibe nem szóltak bele, pedig 1 milliót adtak az esküvőre. (Ha az egész került volna 500ezerbe, akkor is ennyit adnak, és ha 10 millióért csináljuk, akkor is.) Magunk is ki tudtuk volna fizetni, de teljesen lényegtelen volt, hogy esküvő előtt kapjuk meg, vagy esküvő után nászajándékként.
Nálunk sem volt szülő általi szervezés, pedig adtak bele pénzt, az egyikünk részéről előre, a másikunk részéről meg apuka egyszer csak állta az éttermi költséget, plusz nászajándékot is adtak.
Beleszólás olyan szinten volt, hogy pl. férjemnek milyen öltönye/kabátja legyen, meg ajánlottak éttermet, de a végén az volt mindenben, ahogy mi választottunk. Meg anyukámmal mentem az esküvői ruha szalonba és neki is volt véleménye, de elégedett volt az én választásommal is. :)
Egyre jobban érzem, hogy ez az egész kérdés egy NAGY KAMU, mert nem lehet valaki ekkora IQ-val rendelkező kishitű egyén, aki képtelen felfogni a dolgokat, ráadásul olyan pesszimista és negatív, mint az világegyetem "Hiaba kergetjuk magunkat hiu abrandokba, a legtobb hazassag megromlik"
Kislány, CSAK akkor romlik meg, HA HAGYJÁK!!
Vonulj zárdába, az való neked, majd esetleg pár év múlva pedig megvilágosodsz! Addig legalább megkíméled az életet magadtól!
Önbizalom hiányos anyagias éretlen kislány vagy.
Neked még párkapcsolat se való, inkább először magadat kéne AGYILAG RENDBE TENNED!
Őszintén, mi köze a szüleid anyagi helyzetének a te saját anyagi helyzetednek. Írtad korábban, hogy te ki tudnád fizetni.
Rajtad se lehet eligazodni, komolyan mondom.
FOGD MÁR FEL, A PÁROD ÚGY SZERET TÉGED AHOGY VAN!!
Vagy menj el egy pszichológushoz, javaslom Dr. Csernus Imrét, aki végre rendbe tenne téged agyilag!
Hány éves vagy egyébként, hogy ekkora értelmi szinttel rendelkezel?
Jobban is teszed, ha szakítasz a pároddal, nem egy ilyen "nőt" érdemel maga mellé, hanem sokkal jobbat!
Hiába írunk mi itt bármit is, úgysem fogsz hinni nekünk, mert a saját egódat többre értékeled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!