Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik ismerosunk nosulni keszul. Baratom a legenybucsura meg van hivva, de az eskuvore nem. Ez normalis?
Lehet a menyasszony nem kedvel titeket annyira vagy megjivtak valaki olyat akivel osszetuzesbe keveredhettek.
18/L
Fú ez nagyon bunkó dolog :/
Nem baj, ha nem akarnak meghívni, de fizető közönségnek ne akarják már meghívni az embert.
Lehet, hogy annyi az egész, hogy az esküvőnek van egy költség vetése és sajnos abba már nem fértetek bele, csak a közeli barátok, és a család.
Szerintem ezen nem kell annyira kiakadni nálunk is volt ilyen, nem mindenkit tudtunk elhívni mi se.
A legénybúcsút meg nem a pár szervezi, és ők esetleg azt mondják meg, hogy kivel töltenék szívesen azt az estét.
Ha a barátodnak ezzel kapcsolatban rossz érzése van akkor ne menjen el.
Egyetlen esetben érteném meg: ha az esküvőre csak a szűk családi kört hívják meg... bár még így is ciki, hogy elvárják, hogy ennyi pénzt adjon bele a legénybúcsúba. Ilyen esetben mondjuk én nem szerveznék drága legénybúcsút. 20ezer Ft fejenként...
Én sztem elbeszélgetnék a barátod helyében a sráccal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!