Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik ismerosunk nosulni keszul. Baratom a legenybucsura meg van hivva, de az eskuvore nem. Ez normalis?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk annyira kozeli kapcsolatba, de azert szamitottunk a meghivasra. A legenybucsut szervezo srac nagyon jo baratja a baratomnak. Meghivta, de az eskuvore viszont nem hivtak meg bennunket. (Szertartasta sem). Szerintem ez bunko, es nem tamogatom, hogy menjen. 20rugot kene alapbol beleadni +meg az este...lesz meg eleg legenybucsu az eletemben... Vagy csak en vagyok gonosz, hogy szerintem ez nem oke? Azon is gondolkodtam, hogy azert hivtak meg, mert neki mindig van penze, es legalabb +1fo beszall a koltsegekbe...2015. máj. 30. 14:47
11/11 anonim válasza:
szerintem az, tuti én sem támogatnám, hogy a barátom elmenjen így. és nekem is kicsit lehúzás szaga van... mert most tegyük fel, hogy a legénybúcsúra elmegy 10 srác, az 10*20 ezer ft... és a 200 ezerből mondjuk egy durván 30-as megy a legénybúcsúra, a maradék 170-et pedig az esküvőre költik.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!