Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ez baj reszemrol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez baj reszemrol vagy normalis?

Figyelt kérdés

Baratom el akar venni engem felesegul de en nem szeretnek meg hozza menni. Ot eve vagyunk egyutt.

En 20L O 28F

2015. aug. 14. 14:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem akarsz hozzá menni?
2015. aug. 14. 14:26
 2/13 anonim ***** válasza:
Bár öt év után már el szokták venni az embert, én megértem, hogy még fiatal vagy, és nem akarod ezt. Viszont a házasság az tulajdonképpen csak egy papír. Attól nem fog változni semmi.
2015. aug. 14. 14:39
 3/13 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem, hogy miért mondanál nemet, mi hátráltat, mi van a háttérben. Rosszul bánik veled? Nem szereted őt? Nem szeretnél sokáig vele lenni, nem vele képzelted el az életed? Esetleg valami más? Öt év után csak el tudod dönteni, hogy mit akarsz.

Ha szeretem és nem tudom nélküle elképzelni az életem, nálam garantált az igen. Oké, hogy fiatal vagyok, de 5 év az mégiscsak sok idő.

2015. aug. 14. 14:40
 4/13 anonim ***** válasza:
Gyereket is szeretne? Úgy érzed, hogy nem élted még ki magad? Ha igazán szereted és jó pasi, ne mondj nemet. Együtt laktok? Mert lakva ismeri meg az ember a másikat. Vagy már nem vagy szerlmes? Ez 5 év után előfordulhat, a lényeg, hogy szeretet és harmónia legyen, meg közös jövőkép, tervek, ki mit szeretne elérni, stb. De 20 évesen még nem biztos, hogy a "lelki társat" keresed, illetve hogy észreveszed, ha megtaláltad....Ha ő az első szerelmed, érthető, ha nincs összehasonlítási alap, hogy aggodalmaid vannak.
2015. aug. 14. 14:50
 5/13 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi valaszokat es megerteseteket. Igen o az elso baratom nem voltam rajta kivul senkivel se szexualisan se kapcsolatilag. Szeretem Ot, o is engem, de megis bizonytalan vagyok.Anyuek is at mondjak hogy nem illek hozza. Jo nyilvan nem anyu fogja eldonteni mert ez az en sorsom. Bennem van az is hogy meg fiatal vagyok es mi van ha hozza megyek es idovel mas fele fogok vagyakozni.

De Szeretem Ot es Erzem azt hogy nem tudom az eletem elkepzelni nelkul. Pluszba meg hogy a dolog ne legyen ilyen egyszeru voltak hullamvolgyek a kapcsolatunkban.

2015. aug. 14. 15:24
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen szeretne gyereket is...
2015. aug. 14. 15:24
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem akarsz hozzámenni, rendben van, viszont ne vedd el az ő boldogságát. Ő családot szeretne, te pedig ha jól értem még jó ideig nem. Szakíts vele, és hagyd hogy boldog legyen olyasvalakivel, akivel ugyanazt akarják. Tudom, hogy így elsőre drasztikusnak tűnik, de nem ti lennétek az első pár, akik emiatt mennek szét.
2015. aug. 14. 15:39
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem ő lesz életed párja. Ez már a leírásodból is egyértelmű. Sokat kell még tanulnod. A következő komoly kapcsolatodnál már tapasztaltabb leszel.
2015. aug. 14. 22:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha most nem akarsz hozzá menni, akkor később sem.
2015. aug. 14. 23:01
 10/13 A kérdező kommentje:
A barátom azt mondta eszébe sincs szakítani ez miatt mert nem szeretnék hozzá menni.Azt mondta addig várunk amíg én szeretnék.
2015. aug. 15. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!