Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amerikai menyasszonya van az unokatestveremnek. Ez naluk tenyleg normalis lenne?
azért náluk sok olyan "kis fővárosunktól" 4xer nagyobb város van ahol
egy iphonért
glockal lőnek combnyakon
:D
az hogy amerikai az egy dolog,pénzes ez a lényeg,és elég egy undorító sznob társaság lehet :S sajnos ott sok az ilyen fajta
de messze nem mindenki gazdag...sok ember tévhitben él hogy ott mindenki milliárdos.
ott csak a déliek jó arcok,ahol Ar15 az utcai viselet
a többi az ilyen agymosott és a világ legbutább népe,így ne csodálkozz azon ha nem fognak föl dolgokat.És azt hiszik mindenhol az van amit megszoktak.
Szerintem alapvetően ennek kellene normálisnak lennie. Teljesen egyetértek vele. Egy jó üzletember valóban azt mondja, hogy természetesen mehetnek a kampók. Egyrészt a pénzes kuncsaftot meg kell fogni, másrészt egy lyuk eltüntetése nem sok idő és nem is nagy pénz (értsd: egy szaki tíz perc alatt végigmegy rajta), harmadrészt adott helyzetben erre tuti azt mondanám, hogy mekkora ötlet, beszerzek alig látható kampókat, és le se szedem, viszont cserébe kérek néhány referenciaképet a kidekorált teremről. Hátha másnak is tetszik.
A cukrász dettó. Ha nincs ilyen állvány, akkor rendeljen. A költséget meg verje rá a vevőre.
A varrónőt meg a saját bőrömön tapasztalom - nem tudnak varrni. Már ott tartok, hogy inkább megtanulom magam, mert a sok amatőr csak elszabja nekem...
Szóval mindent összevetve én azt látom, hogy a csajnak tök igaza van. Nálunk még a vállalkozókban sincs igazi vállalkozó szellem. Inkább hagyják elúszni a kuncsaftot. Aztán meg csodálkoznak, ha becsődölnek...
Próbálj meg egy kicsit szemléletet váltani. A csaj igényei nem irreálisak, és teljesen érthető, hogy ha már ő rendeli meg és ő fizet, elmondásod alapján nem is keveset, akkor ő akar diktálni. A szolgáltató nevében is benne van, hogy ő szolgáltat. Mégpedig azt, amit a megrendelő megrendelt.
Több ilyen megrendelő kéne..
Ez nem egyszerűen amerikai, hanem valódi kapitalista hozzáállás. Ő fizet egy szolgáltatásért, és elvárja, hogy az valóban szolgáltatás legyen, olyan, amit ő akar. Mert ha nem, akkor elmegy egy másikhoz, és otthagyja a pénzét. Magyarországon ez nem működik, itt nincs kapitalizmus, és a szolgáltatásnak sincs kultúrája.
Ne menjünk messzire: mikor találkoztál a Tescoban utoljára értelmes dolgozóval? Én akármit keresek, és megkérdezem tőlük, azt mondják, hogy nem kapható. Mert fogalma sincs, hogy hol van. Legutóbb épp a fogpiszkáló volt "nem kapható". És ez még csak a legegyszerűbb dolog, nem életem "nagy napja".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!