Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ez baj reszemrol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez baj reszemrol vagy normalis?

Figyelt kérdés

Baratom el akar venni engem felesegul de en nem szeretnek meg hozza menni. Ot eve vagyunk egyutt.

En 20L O 28F

2015. aug. 14. 14:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hogy érted kedves válaszoló hogy sokat kell még tanulnom?
2015. aug. 15. 12:12
 12/13 anonim ***** válasza:
60%

Irigyellek, tudod? Megadatott neked az, amire sok ember egész élete során vágyik. Szerelem, egy társ, aki veled akarja leélni az életét és te nem mész hozzá, mert félsz, hogy majd mással akarsz összefeküdni... Én a fél karom oda adtam volna, ha a barátom ilyen lett volna, de ő inkább elhagyott. De te tudod, a mai világan már nem számít ez sem, mert az ember össze vissza gondolkodik, hogy mi lesz, HA, minthogy inkább a boldogságával törődjön.

21/N

2015. aug. 16. 20:06
 13/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Teljesen igazad van, csak sajnos itt ne csak erről van szó enél kicsit összetettebb a dolog :)

2015. aug. 17. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!