Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez lenne a normalis?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lenne a normalis?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Teljesen le vagyok hangolva. Eskuvo elott allo barataimmal beszelgetve kiderult, hogy a szulok fizetik az eskuvot. Ok is ki tudnak, mivel jol keresnek.

Nos teljesen eljeseredtem, mivel nalam a szulok szerintem 20 ezer forintot sem tudnanak beleadni, plusz nem is varnam el. Viszont ma tobb baratommal is beszelgettem es kiderult ( meg akirol nem is gondolnam), hogy szinte mindegyikuknel a szulo 500 ezret minimum ra fog szanni az eskuvojukre.

Most erezzem rosszul magam a parom elott, ha en elmondom neki, hogy en azt szeretnem ha mi fizetnenk az eskuvonket, mert szuleimnek nem telik ra? Komolyan inkabb keressen egy masik atlag lanyt, fe en nem akarok a terhere lenni anyagilag.

2016. ápr. 28. 18:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Ja igen, és még annyi.. Az anyósomék segítsége pont annyira értékes számunkra, mint a szüleimé. Rengeteg időt és energiát megspórolnak nekünk azzal, hogy segítenek szervezni, termet foglalni, virágost intézni, vacsorát, szállást, fuvart rendezni. Mivel a párom szülővárosában lesz, így ők ezt természetesnek veszik. Mi nem annyira szeretünk szervezkedni ilyen nagy dolgokban, ők viszont örömmel teszik.

Nem érdekel, hogy ki mennyivel járul hozzá. Egyszerűen csak örülünk bármilyen segítségnek.

2016. ápr. 28. 21:32
 12/30 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de te nem vagy normális. Az én szüleim akkor is beszállnának ha a párom szülei nem. Most a párod szülei miért nem segíthetnek ha megtehetik? Amíg nem akarnak mindent a saját ízlésük szerint alakítani a te véleményed figyelembe vétele nélkül addig nincs gond, főleg ha a "te részed" ki tudod fizetni.
2016. ápr. 28. 22:04
 13/30 anonim ***** válasza:

Nálunk is beszáltak a szülők pedig egyedül is meg tudtuk volna rendezni.De ők ragaszkodtak hozzá.

Megbeszéltük,hogy a szüleim és párom szülei fizetik közösen a terem bérleti diját és kisebb apróságokat.

A többit már mi fizettük magunknak.

28 N

2016. ápr. 28. 22:40
 14/30 anonim ***** válasza:

37 vagyok, kicsit más korosztály. :)

Az én ismerőseim mind maguk állták az esküvőjük, a szülők csak vendégek voltak. Nem szervezők!

Pedig van, aki pár éve nősült, mások tíz éve, volt 200 fős meg két tanús esküvő is.

Nyugodj meg, teljesen átlagos vagy.

:)

2016. ápr. 29. 05:03
 15/30 anonim ***** válasza:
De akkor sem értem mi a probléma. Párod Szülei nem szólhatnak semmit hisz te ki fizeted a részed. Még akkor sem szólhatnának egy szót sem ha se te se a szüleid nem állnak úgy anyagilag hogy beszálljanak. Ha meg nem értik meg akkor kapják be. Aut nem irtad hogy hogy ők hogy viszonyulnak ehhez csak gondolod hogy...Ha ők akarnák megszervezni akkor én sem engedném hogy beszálljamak. Nálunk a szülők fizetik felesbe de hagyták hogy mindent mi intézzünk. Megkérdeztük a véleményüket de semmibe nem szóltak bele.
2016. ápr. 29. 07:38
 16/30 anonim ***** válasza:

nálunk a ffi részről tudnak adni, én szüleim nem, de nem kérünk senkitől.

spórolunk amin lehet!

mi akarjuk, mi fizetünk, sztem ciki ha szülő fizeti a gyerek buliját. ha akarnak adnak ajándékba amennyit akarnak, de ha én akarok esküvőt, én fizetem!

2016. ápr. 29. 07:44
 17/30 anonim ***** válasza:
Miért ciki ha a szülő fizeti ha utána Úgyis odaadná nem mindegy?
2016. ápr. 29. 10:53
 18/30 anonim ***** válasza:
Egyébként kérdező akkor majd az unokának se adjanak nagyobb ajándékot mert a szüleid nem tudnak?
2016. ápr. 29. 10:53
 19/30 anonim ***** válasza:

"Mi van ha a parom, vagy szulei a szememre vetik egyszer, hogy az en csaladom meg erre sem volt kepes? Inkabb akkor talaljon maganak egy olyan lanyt, akivel anyagilag egy szinten vannak.

"

Szerintem inkább olyan lányt keressen, akivel értelmileg egy szinten van. Mert te sem vagy normális, ahogy itt hisztizel. Az meg, hogy ha te fordított helyzetben lennél, és ha a párod szülei nem tudnának beleadni, te azt mondanád a szüleidnek, hogy ők se adjanak, egyenesen undorító. Itt veled van baj, nem is kicsi.

Normális esetben az emberek felfogják, hogy az anyagi helyzetek különbözőek. És nem várják el, hogy a szegény ember kifizessen egy olyan összeget, ami a számára vagyon, mert teszem azt a szájától vonja meg, míg a gazdagnak meg meg sem kottyanó költőpénz. Igen, lehet saját költségből szervezni és rendezni az esküvőt, de ha valamelyik szülő adni akar pénzt, akkor az adni fog pénzt, ha máshogy nem, nászajándékba, ez meg a szülő joga, ezt nem lehet neki megtiltani. Azt sem szabhatod meg, hogy ki mekkora értékű nászajándékot adjon, és nyilván nem tud mindenki tömött borítékokat nyomni az ifjú pár kezébe.

2016. ápr. 29. 12:02
 20/30 anonim ***** válasza:
mert ha szülő fizet, biztos hogy beleszól a szervezésbe
2016. ápr. 29. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!