Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzámenjek 5 év után úgy a pasimhoz hogy nagyon szeretem de a vonzalom egy pici szikrája sem volt soha meg?
egy gubancod lehet
ha utána beleszeretsz valakibe....
Régóta ismerem a párom. Hozzá hasonló ember még nem jött. Olyan volt nyilván hogy jött a kémia más ember iránt de az nem a párom volt Nem tudtam megszeretni annyira mint a páromat.
Kémia szerelem vonzalom sok házasságban elmúlik és mégis együtt maradnak
Engem most lehet sokan elítélnek, lepontoznak, de én hozzámennék, persze csak akkor, ha nem állsz úgy hozzá, hogy "majd tartok valakit mellette, akivel megvan a kémia". Nekem ilyenkor sokszor az jut eszembe, hogy minden házasságban egy idő után leszáll a rózsaszín köd, elmúlik a hatalmas, vad szerelem és átalakul mély szeretetté és tiszteletté. És fontos, hogy a szex így sem rossz..
Én inkább a biztosat választanám és nem a bizonytalant... :-)
Szerintem ez leginkább attól függ, te milyen ember vagy, mit tartasz fontosnak, és ez nagy részben önismereti kérdés is. Nem tudom, hány éves vagy például. Édesanyám így ment hozzá annak idején az édesapámhoz, ő volt akkor már 36, komoly nő, akinek volt két füstbe ment eljegyzése (az egyik vőlegény megcsalta, a másik meg meghalt) korábban, tudta, hogy mit akar, és sosem mondta, hogy megbánta volna a döntését.
Szóval dönts úgy, hogy ne érezd hibának, ha hozzá tudsz menni úgy, hogy azt gondolod, ez jó házasság lesz és nem vársz közben a hercegre fehér paripán, aki majd az ujja köré csavar, akkor még működhet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!