Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvőnk előtti napon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvőnk előtti napon leszek nagylány. Mik a lehetőségeim?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót nem szedek, mert tervezzük a babát. Ugyanezen okból nem is nagyon akarok, de ha nincs más megoldás, akkor belemegyek. A lehető legkevesebb ideig szeretném szedni. Az esküvő előtt hány héttel kell elkezdenem szedni, hogy megoldódjon a problémám?
2016. márc. 31. 15:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
52%
Az szopás.
2016. ápr. 1. 21:11
 22/25 anonim ***** válasza:
15%

Gratulálok mindenkinek, aki fogamzásgátlót javasolt.

Babát szeretnének.

20 éve nem szedek fogamzásgátlót és így sem jön össze a baba.

Szóval gratulálok mindenkinek, aki fogamzásgátlót javasolt.

A citromleves válasz miért lett 0%-os, de komolyan?

Egészségtelenebb, mint a fogamzásgátló? Megint csak gratulálni tudok...

2016. ápr. 2. 21:35
 23/25 anonim ***** válasza:
27%
jav. nem 20 éve, csak 15.
2016. ápr. 2. 21:36
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

"A citromleves válasz miért lett 0%-os, de komolyan?" - 1 embernek bejött, mert neki olyan a szervezete, nők tömegeinek meg nem...

Mellesleg normális nőgyógyász nem ad fogamzásgátlót alapos kivizsgálás nélkül. Én pedig azt mondom, hogy a kérdező menjen el nőgyógyászhoz és vele beszélje meg.

Minden nő egyedi, nem egyforma a szervezetünk, mindenkinek más jön be, és én sem szívesen tartanám az esküvőmet pont menses idején, már csak azért se, mert ha kifogok egy erős ciklust, akkor átázok. De ez én vagyok, nem akarom, hogy a kérdező ebből kiindulva kapkodja el. Menjen el az orvosához és vele konzultáljon.

2016. ápr. 2. 21:41
 25/25 anonim ***** válasza:

Mennyi paraszt van itt!

A kerdezo teljesen jol, es szabatosan fogalmazott, erdekes, en elsore megertettem! Sok a tirpak budos bunko itt! Aki csak azt erti, hogy menstruacioooooo!!

2016. nov. 2. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!