Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag alatti külsővel milyen lehetőségeim vannak?
Próbáltam az internetet, de úgy tűnik nem ütöm meg azt a szintet, ami az elvárás. Amikor képcserére kerül a sor, eltűnnek, így ez kiesett, amúgy szimpatikus szoktam lenni általában. Szórakozóhelyen látom a lányok szemében, hogy a rangsorban kb. 3-4-ik vagyok, így ez sem egyszerű, bár talán egy kicsit jobb a helyzet. Inkább komoly kapcsolatot keresek, de nem feltétlen csak azt. Ötletek, amivel sikeresebb lehetek? Hova menjek ismerkedni?
(Légyszi fizetős lányokat ne írjatok)
22/f
Mi a gond a külsőddel, meg tudod fogalmazni?
Lehet hogy amennyiben ez kivitelezhető, célszerű lenne rajta változtatni.
"A fogyás az mindenképpen jó, a vékony srácokat szokták szeretni. Szolárium sem árt, fodrász, jó ruhák.
Ezzel TALÁN lesz esélyed, talán.."
jak, a mostani 0,1%os esélyét megnöveli 0,01%al kb.
Jó helyre jöttél :D itt úgyis minden férfi felszínesnek tartja a nőket (mindet)... normális választ nem fogsz kapni :)
(jó, tudom, az enyém se volt az. valakinek tuti tetszeni fogsz, nem egy "csúnyácska" férfi ismerősöm van csinos barátnő mellett. ne add fel)
Az internetes ismerkedés nem azért van kilőve, mert előnytelen az arcberendezésed, hanem azért, mert egy átlagos nő több száz üzenetet kap még fénykép nélkül is.
Gyakorlatilag feltételezem, hogy ő hozzá el sem jut az, hogy te próbálkoznál. Ha meg mégis, úgyis lesz aki nálad jobban néz ki és így ismeretlenül úgyis a külső dönt.
A képcserés dolgot pedig én is átéltem. Na akikkel összefutottál, ők úgy gondolják, hogy jobbat érdemelnek. Ettől függetlenül én nem mondanék le a netes ismerkedésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!