Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvőnk előtti napon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvőnk előtti napon leszek nagylány. Mik a lehetőségeim?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót nem szedek, mert tervezzük a babát. Ugyanezen okból nem is nagyon akarok, de ha nincs más megoldás, akkor belemegyek. A lehető legkevesebb ideig szeretném szedni. Az esküvő előtt hány héttel kell elkezdenem szedni, hogy megoldódjon a problémám?
2016. márc. 31. 15:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
85%
Én nagylány tizenkét évesen lettem, a legtöbben is általában kis- vagy fiatalkorúként, ilyen korban házasság nem túl korai?
2016. márc. 31. 15:40
 2/25 anonim ***** válasza:
84%
Mi a gond?
2016. márc. 31. 15:42
 3/25 anonim ***** válasza:
90%
Már ha a "nagylánnyá válást" az első menstruációra értetted, mert én arra gondoltam. Ha nem, akkor sorry, nem értettem meg a kérdést.
2016. márc. 31. 15:42
 4/25 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy akkor fog megjönni...
2016. márc. 31. 15:49
 5/25 anonim ***** válasza:
82%
Ennek fuss neki mégegyszer, mert teljesen értelmetlen.
2016. márc. 31. 15:49
 6/25 anonim ***** válasza:
92%

Hát, én ebből a kérdésből nem feltételeztem azt, hogy ez a menstruációdra vonatkozik, pedig nő vagyok, de soha nem hallottam ezt ebben a formában... :-D

Nőgyógyászt kérdeztél már?

2016. márc. 31. 15:52
 7/25 anonim ***** válasza:
92%
Ha nagylannya valaskent fogalmazod meg a menstruaciodat akkor kerlek meg ne menj ferjhez, illetve engedd hogy jelezzuk a hatosagoknak hogy kiskorukent akarnak ferjhez adni valoszinuleg akaratod ellenere. Amugy meg ha lesz meg egy nagylannya valasod az eskuvoi elotti elott akkor azon elkezdheted szedni a gyogyszert. Akkor szeded mondjuk 2 honapig aztan kesz.
2016. márc. 31. 15:53
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Tehát be akarod állítani a menstruációdat a fogamzásgátlóval.

Mikor lesz az esküvőd? Jó lenne ha sikerülne végigszedned 2 havi adagot és mondjuk a 3. ideje alatt lenne az esküvő. Nekem ugyan nem volt problémám, de van akinek elég durva, akár összevissza vérzéssel jár az eleje, tehát mindenképpen jó lenne, ha nem az első leveled lenne mikor házasodsz.

Nekem anno a dokim azt javasolta, hogy a menstruációm 4. napján kezdjem el szedni a gyógyszert, így is tettem, és azóta ugyanúgy zajlik a megvonásos vérzésem. Végig szedem a 3 levelet, majd jön 7 nap gyógyszermentes időszak. A szünet 4. napján megjön, tart 2 napig, majd újra szedni kezdem a következő havi adagot.

Na ez azt jelenti, hogy mondjuk egy 9 héttel hamarabb kéne elkezdened. Így az esküvőd napján a 3. havi adag 2. levelét kezded meg, tehát már bőven túl vagy a vérzéses szüneten és még elég messze van a következő.

2016. márc. 31. 15:55
 9/25 anonim ***** válasza:
86%
*3 napig
2016. márc. 31. 15:56
 10/25 Bence_ ***** válasza:
83%

Valóban fura a megfogalmazás.

Miért idegenkedesz a menstruáció szótól?

2016. márc. 31. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!