Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőnk előtti napon leszek nagylány. Mik a lehetőségeim?
Hát, én ebből a kérdésből nem feltételeztem azt, hogy ez a menstruációdra vonatkozik, pedig nő vagyok, de soha nem hallottam ezt ebben a formában... :-D
Nőgyógyászt kérdeztél már?
Tehát be akarod állítani a menstruációdat a fogamzásgátlóval.
Mikor lesz az esküvőd? Jó lenne ha sikerülne végigszedned 2 havi adagot és mondjuk a 3. ideje alatt lenne az esküvő. Nekem ugyan nem volt problémám, de van akinek elég durva, akár összevissza vérzéssel jár az eleje, tehát mindenképpen jó lenne, ha nem az első leveled lenne mikor házasodsz.
Nekem anno a dokim azt javasolta, hogy a menstruációm 4. napján kezdjem el szedni a gyógyszert, így is tettem, és azóta ugyanúgy zajlik a megvonásos vérzésem. Végig szedem a 3 levelet, majd jön 7 nap gyógyszermentes időszak. A szünet 4. napján megjön, tart 2 napig, majd újra szedni kezdem a következő havi adagot.
Na ez azt jelenti, hogy mondjuk egy 9 héttel hamarabb kéne elkezdened. Így az esküvőd napján a 3. havi adag 2. levelét kezded meg, tehát már bőven túl vagy a vérzéses szüneten és még elég messze van a következő.
Valóban fura a megfogalmazás.
Miért idegenkedesz a menstruáció szótól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!