Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvőnk előtti napon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvőnk előtti napon leszek nagylány. Mik a lehetőségeim?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót nem szedek, mert tervezzük a babát. Ugyanezen okból nem is nagyon akarok, de ha nincs más megoldás, akkor belemegyek. A lehető legkevesebb ideig szeretném szedni. Az esküvő előtt hány héttel kell elkezdenem szedni, hogy megoldódjon a problémám?
2016. márc. 31. 15:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
30%

A hajnalig tartó lagzi után nem biztos, hogy pont szexelni lesz kedvetek, ha mégis, akkor használjatok gumit, ha zavar a mensi valamelyikőtöket.

Gondolom, nem most kerültök először intim helyzetben, hogy ekkora jelentőséget tulajdoníts a nászéjszakának.

2016. márc. 31. 16:42
 12/25 anonim ***** válasza:
93%

Én először azt hittem,hogy a szüzességed akarod akkor elveszteni.

Menj el orvoshoz két hónappal előtte,majd megmondja.

2016. márc. 31. 16:44
 13/25 anonim ***** válasza:
14%
Nagyobb adag C-vitamin késleltetHETi a menzit kb pont ennyivel, de az nem kiszámítható.
2016. márc. 31. 16:51
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

emlékszem, amikor nem szedtem tabit, akkor menstruációkor csak úgy ömlött belőlem a vér. hát úgy én se bátran venném fel a szép fehér menyasszonyi ruhát.

de ha nincs olyan sok vérzésed, akkor tampon+betét kombóval át lehet vészelni. a barátnők meg majd segítenek ha mosdóba kell menni.

de nyilván a fogamzásgátló is lehet opció. azzal úgy tudod megcsinálni,hogy ne jöjjön meg, hogy 21 nap szedés után nem hagysz szünetet,hanem szeded tovább a következő levelet. de aki most kezdi szedni,annál lehetnek áttöréses vérzések. én azt ajánlom,hogyha emellett döntesz,hogy legalább 2 hónappal előtte szedd a tabit, hogy lásd,hogy nincs -e mellette pecsételő vérzés. de szerintem meg lehet oldani fogamzásgátló nélkül is,extra nagy tampon és éjszakai betét ki kell hogy bírja pár óráig.utána meg csere. úgyis kell majd pisilni menned nagy ruhában is.

2016. márc. 31. 17:00
 15/25 anonim ***** válasza:
78%

Jééééézus ereje, sötét középkor van a fejecskédben. Nem bírtam eldönteni, h most fog megjönni életedben az első vérzésed, vagy most akarod elveszíteni a szüzességedet?

Mi vaaaaan? :DDD

2016. márc. 31. 17:19
 16/25 anonim ***** válasza:
17%

#13-mas jól írta.

Igyál sok citromlevet. Ismerek valakit, aki fiatalkorában így tolta el a mensijét 2 nappal, egy adriai nyaralás miatt.

2016. márc. 31. 17:20
 17/25 anonim ***** válasza:
70%
Azért szólok, hogy a doki vérvizsgálatra fog kúldeni plusz ha volt trombózis a családban fel se írja. És nem biztos, hogy egy éjszakáért ki kell ütni 3 hónapra a hormonháztartásod.
2016. márc. 31. 17:42
 18/25 anonim ***** válasza:
88%
Elmesz nogyogyaszhoz, kivizsgal, megmondood h egy hetet tolni szeretned. Teljesen rendben van egybkent, nekem szivesen segitett ebben a nodokim...amugy meg en sem ertettem a kerdest. Hany eves vagy? :S
2016. ápr. 1. 04:07
 19/25 anonim ***** válasza:
85%
Hacsak nem okoz valami komoly gondot a menstruáció, akkor én csak ezért nem kezdenék el gyógyszert szedni pár hónapra... Más, ha valakinek olyan baja van, hogy nem is tudná biztosan végigcsinálni a napot. Pl. ismerősömnek nagyon fáj és el szokott ájulni, nyilván ekkor érthető. De különben szerintem meg lehet oldani...
2016. ápr. 1. 08:25
 20/25 anonim ***** válasza:
78%

barmelyik nogyogyasz felir egy hormontartalmu keszitmenyt nem fog gatlo Ettol kitolodik a menszes

ennyi nem ordongosseg ha mas nem 5 orankent csereled a tampont az sem vilagvege

2016. ápr. 1. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!