Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy templomi esküvő, hogy az egyik fél nem hisz istenben, vagy a pap így nem lesz hajlandó összeadni őket?
Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 16:47
1/29 anonim válasza:
Lehet, eleg ha megjatsza magat a papnak, de semmi ertelme igy a templomi eskuvonak.
Szanalom lesz az egesz!
2/29 anonim válasza:
akkor minek? s minek a házasság, ha a legfontosabban nem egyeztek?
3/29 A kérdező kommentje:
Azért lenne fontos, mert a páromnak és mindkét oldalról a családnak sokat jelentene és ezt én tiszteletben tartom és hajlandó vagyok értük erre. Szerintem ez nem szánalom, kedves első hozzászóló, hanem a tisztelet jele.
2016. márc. 6. 16:56
4/29 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem ez a legfontosabb dolog két ember között, hanem az odafigyelés és a szeretet.
2016. márc. 6. 16:57
5/29 anonim válasza:
Ismerek olyan párt, ahol a feleség keresztény, vallásos, annak megfelelően is él, a szertartásokat is tartja, a férje viszont nem vallásos, nem is tartja a vallást színjátszás szinten sem.
Lehet templomi esküvő így is, nekik is volt, de mindketten megmaradtak a saját elképzelésüknél ezzel kapcsolatban, nem szólnak bele egymás hitébe. Szüleim korúak, szóval nem mai fiatalok, már több évtizede jól megvannak, felnőtt gyerekeik vannak és már unokájuk is van.
6/29 VirágésBence válasza:
A papon múlik, de ha bevallod neki, hogy nem hiszel istenben még a templomból is kitilt.
7/29 anonim válasza:
Ó nekem az utóbbi 6 évben 4 ismerősöm is megházasodott, egyik sem hitt istenben. Csak bólogassatok a papnak azt ennyi-.
8/29 A kérdező kommentje:
Ha a pap kitilt a templomból, mert nem hiszek istenben, azzal ő nem követ el bűnt a saját parancsolatai szerint?
Bólogatni nem fogok, ha megkérdezi, nem hazudok neki, hogy hívő vagyok.
2016. márc. 6. 17:17
9/29 anonim válasza:
Persze 6-os, kitiltja, hogyne, jó, hogy nem azt írod, hogy az inkvizíció elé viszi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!