Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljon a násznép ha túl kicsi a házasságkötő terem?
A házasságkötő terem kb 80 főt tud befogadni, de az esküvőn több mint 100-an lesznek.
Az, hogy csak az egyházi szertartásra meghívni valakiket, sajnos nem megoldás, mert a lánykikérésre mindenki hivatalos (és szeretnénk ha ez így is maradna).
Létezik valami alternatíva, hogy aki nem fér be a házasságkötő terembe az mit csináljon?
Vőfélyeknek van ilyenekre programjuk?
Várom az ötleteket! Köszönöm!
De milyen program lenne ilyenre? Ha azért mennek, hogy titeket lássanak, akkor nyilván nem a nap ötlete elvinni az emberek felét pl. kertet ásni.
Nagyobb termet kellene keresni a közelben.
Nekem van egy ötlete, bár lehet, hogy valakinek furán hangzik.
A násznép kinn várhat és beszélgethet, vagy járjon kinn az épület előtt (kör)táncot, aztán ha kijön a pár körbeveszik és megünneplik őket. Szerintem nem az a lényeg, hogy mindenki bámulja a szertartást meg az aláírást, hanem maga az ünnep.
Benn értelemszerűen a közeli rokonok, kinn pedig a távolabbiak legyenek.
Ha jól tudom déli országokban szokták kb. hasonlóan csinálni.
Köszönöm a válaszokat!
Nagyobb termet nem szeretnénk keresni, mert akkor +100ezer forint lenne, mivel külsős helyszín.
Sokan fognak állni, de a 100 fő lehet, hogy még úgysem fér be. Majd annak utánakérdezek, hogy másoknál hogy volt.
Amúgy amióta feltettem a kérdést, kb arra jutottam magamban, hogy azt a 20 percet mindenki kibírja.
Előtte a lánykikérésen, meg utána a templomban mindenki mindent láthat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!