Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tényleg én lennék a rossz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én lennék a rossz?

Figyelt kérdés
Májusban lesz az esküvőnk, a 9 éves húgomat kértem fel koszorúslánynak, akinek bármilyen ruhát mutatok az undorító, ő pont olyan ruhát akar mint én, de már mutattam pont ugyan olyat is az is undorító. Úgy érzem, csak azért csinálja, hogy ne legyen esküvő (nem örült az esküvőnek és mondta is hogy csak azért a koszorúslányom, hogy örüljek) Besokaltam, hogy neki semmi sem jó.. megmnodtam neki, hogyha továbbra is ezt fogja csinálni akkor nem lesz a koszorúslányom mert rámegy az összes idegrendszerem és akkor egy egyszerű vendég lesz az esküvőn. Erre elkezdett sírni, hogy én őt nem is szeretem.... Tényleg ennyire rossz lennék? Vagy jól csináltam?
2016. jan. 5. 11:33
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem a kislánnyal veszekszem... Édesanyámék úgy érzik, hogy milliomos vagyok és megtudok venni a hugomnak 20 ezerért egy habos babos pont ugyan olyan ruhát mint az enyém. Amivel csak egy baj van, hogy nem. Mert így is a nagyobb részt az esküvőn párom áll, de ezt nem fogja ő állni. Nekem kell állnom a ruhát. De én max 10 ezret akarnék adni és inkább olyat, amit utána fel is tud venni, nem olyat amit egyszer felvesz és megy a kukába. Vagy jó esetben eladnak és abból nem látok egy forintot sem vissza (többször volt ilyen, hogy dolgoztam valamiért egy hónapot akkor még nyári munkán pár hónap múlva eladták és egy forintot nem kaptam, pedig tudtam volna másra is költeni. Ellenem van az egész családom... Az a szent amit a hugom akar, hogy pont úgy nézzen ki a ruhája mnit nekem. Mert ő is menyasszony akar lenni
2016. jan. 7. 14:05
 12/20 anonim ***** válasza:
Mondd meg a szüleidnek, hogy ahelyett, hogy beledumálnak, és téged hibáztatnak, ki lehet perkálni a kiscsaj ruháját, és akkor mindenki boldog. A húgodnak meg mondd meg, hogy nem ő a menyasszony, majd ha lesz esküvője akárhány év múlva, ott majd diktálhat, itt örüljön, hogy egyáltalán fel lett kérve koszorúslánynak.Szüleid miért nem segítenek bele anyagilag, ha feltételeik vannak? Amíg a saját pénzedből kell állni, addig az van, amit csak te akarsz.
2016. jan. 8. 14:57
 13/20 anonim ***** válasza:

A kilenc éves húgoddal teljesen egy szinten állsz. Komolyan, ezen kiborulni? Erre megy rá az idegrendszered? Eléggé buborékban élhettél eddig, vagy nagy mázlid volt.

A szüleitek eléggé elkényeztettek benneteket.

2016. jan. 8. 15:32
 14/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, húgom van csak elkényeztetve én soha semmit nem kaptam meg, amióta dolgozom azóta is mindent saját magamnak teremtek meg. Sőt mai napig én fizetem az ő fél számlájukat úgy hogy nem is lakom már évek óta otthon.
2016. jan. 8. 20:55
 15/20 anonim ***** válasza:

Én nem csinálnék ebből problémát: édesanyád kezébe nyomsz egy tízezrest, vegyenek belőle olyan ruhát, amilyet akarnak. Ne idegeskedj ezen. Az végképp felesleges, ha veszekedsz vele, még gyerek, legyél te az okosabb, engedd el ezt a kérdést.

Az én húgom is koszorúslány lesz, de én nem vontam bele magam a ruhakérdésbe. Megmondtam, hogy én nem tudom fizetni, olyan ruhát választ, amilyet akar, csak annyit kérek, hogy lila legyen. A 2-4-6 éves koszorúslányok szüleinek is ezt mondtam, mindenki elfogadta.

2016. jan. 9. 12:38
 16/20 anonim ***** válasza:

azt írod, olyat vennél, amit később is el tud venni - én ebből azt veszem le, hogy sima kisruhát, nem habos-babos hercegnőset. Ha ez így van, akkor kicsit meg lehet érteni, hiszen kislány még, neki hatalmas élmény lenne. Ha így van, vateán találni habos-babosat olcsón, vagy jófogáson akár. Lehet azért nem tetszettek neki eddig, mert nem habos-babs hercegnős, hanem egyszerűbb ruha volt?

Ha szimplán semmi se tetszik, akkor igazad van.

2016. jan. 9. 21:52
 17/20 A kérdező kommentje:
Mutattam már neki egy az egyben olyan habos babosat mint ami az enyém, arra is azt mondta, hogy undorító! De tegnap megvettem neki egy H&M es lkamlmi kis rát alul kicsit tüllös és tetszik neki. De elmondtam, hogy nagyon megbántott és megse érdemelné, hogy azok után koszorús lány legyen, hisz már nem kisbaba aki nem érti meg, azt, hogy nincs húszezrek egy ruhára, és egy esküvőn nem ő a központi szereplő. Aztmondta, tudja hogy undok volt és haragzik is magára.
2016. jan. 10. 09:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát több esze van, mint neked.
2016. jan. 10. 14:18
 19/20 anonim ***** válasza:

Az egész cirkuszt 50%-ban te csináltad, csak épp te már nagykorú vagy(???)...

Ha ezt megteszed hetekkel ezelőtt, túl lettetek volna rajta már.

2016. jan. 10. 14:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Most mit foglalkozol a kis sz.arossal??

Csak élvezi, hogy körülötte forog a világ, és ezt jól ki is használja!

Én meg se kérdeztem volna milyen ruhát akar (elvégre gyerek b.aszki!), maximum a színt amilyet szeret, azt csá!

Nem kell ebből nagy ügyet csinálni!

Méretet tudni, ráad, kész!

Eszem megáll mik vannak...

És emiatt még családi balhé :DDD

2016. nov. 2. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!