Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tényleg én lennék a rossz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én lennék a rossz?

Figyelt kérdés
Májusban lesz az esküvőnk, a 9 éves húgomat kértem fel koszorúslánynak, akinek bármilyen ruhát mutatok az undorító, ő pont olyan ruhát akar mint én, de már mutattam pont ugyan olyat is az is undorító. Úgy érzem, csak azért csinálja, hogy ne legyen esküvő (nem örült az esküvőnek és mondta is hogy csak azért a koszorúslányom, hogy örüljek) Besokaltam, hogy neki semmi sem jó.. megmnodtam neki, hogyha továbbra is ezt fogja csinálni akkor nem lesz a koszorúslányom mert rámegy az összes idegrendszerem és akkor egy egyszerű vendég lesz az esküvőn. Erre elkezdett sírni, hogy én őt nem is szeretem.... Tényleg ennyire rossz lennék? Vagy jól csináltam?
2016. jan. 5. 11:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
74%
Nem, a kiscsaj egy hisztis pitsa :D
2016. jan. 5. 11:34
 2/20 anonim ***** válasza:
41%
Lehet szerelmes a pasidba...:D
2016. jan. 5. 11:35
 3/20 A kérdező kommentje:
Ő össze rakta az esküvőt azzal, hogy elveszít... de azt nem érti meg, hogy így fog elveszíteni...
2016. jan. 5. 11:36
 4/20 anonim ***** válasza:
26%
Te jol csinaltad. A problemat en meg se hivnam. Eskuvore Te, a leendo ferj es anyakonyvvezeto kell, meg a templomin a pap. A tobbi opcionalis. Aki kellemetlenkedik, ne hivd meg. Ez a Te nagy napod.
2016. jan. 5. 11:37
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

mond meg neki, hogy nem elveszít, hanem lesz egy új családtag: a férjed

22F

2016. jan. 5. 11:38
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Májusig még változik a véleménye, ne görcsölj rá a témára. Gyerek még, csak 9 éves.
2016. jan. 5. 11:46
 7/20 A kérdező kommentje:
Nem érzem úgy hogy eröltetném. Csak az ő ruhája illetve az ő virágja ill kardísze nincs még meg... és kicsit belefáradtam a harcba, hogy neki teszek szívességet
2016. jan. 5. 12:31
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az, akinek a kishúga mindenképp lilában akar lenni? Emlékszem a korábbi kérdéseidre is, le a kalappal előtted, hogy ilyen sokáig türelmes maradtál és próbálsz a lány kedvére tenni mindenáron. De kilenc éves, már bőven megérthetné kicsit a helyzetedet és abbahagyhatná a hisztit. Ideje volt, hogy a sarkadra állj, jól csinálod!
2016. jan. 5. 13:37
 9/20 A kérdező kommentje:
Igen én vagyok az! Betelt a pohár, kicsordúlt belőle minden. Eddig bírtam. Leszámítva, hogy a családom szemében én vagyok a rossz, mert a hugom össze tört és igazán lehetnék alkalmazkodóbb. Nem nem fogok 15-20 ezret elkölteni azért, hogy egyszer életében felvegyen egy habos babos pont ugyan olyan ruhát mint én. Lehet tényleg szemét vagyok, de amíg az én pénztárcámból lesz fizetve addig én döntök, hogy mennyit szánok rá. És nem keresek több száz ezret, még százezret sem.
2016. jan. 6. 10:09
 10/20 anonim ***** válasza:

Most komolyan egy 9 éves kislánnyal veszekedsz?

Itt a ruha, ha felveszi jó, ha nem úgyis. VAGY választ magának ruhát HA akar koszorúslány lenni, ha nem úgyis jó. Túléled.

2016. jan. 7. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!