Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a problémám a rondaságomból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a problémám a rondaságomból fakadhat? Illetve rossz ember lennék, ha így döntöttem?

Figyelt kérdés

Szóval kb. mindenkinek (de még a saját nememnek is) én vagyok a lelki szemetesládája. A csajok általában szeretnek velem dumálni, szórakoni egyaránt, de amikor oda kerülne a sor állandóan elutasítást kapok.

Utána párkapcsolatba kerülnek és annyi. Vannak olyanok akik akár féléves vagy éves párkapcsolatuk után elővesznek újra kb. mintha mindenkinek lenne egy kapcsoló az agyában, ha baj van akkor keressen fel :D

Igényeim persze vannak nekem is méghozzá annyi, hogy kedves legyen és nálam ne legyen "vaskosabb".

Pár hete eldöntöttem, hogy nem foglalkozok többé más "nyomorával" ennyi idő alatt meg is látszik, hogy 17db nem folytatott/félbeszakított levelezésem van ami elég kiábrándító számomra :D

2015. aug. 21. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jól tetted. :D Én a legutóbbi próbálkozásomnál futottam bele egy csajba, akinek, mint kiderült, annyi ideig kellettem, amíg az egóját megnöveltem, majd szó nélkül eltűnt. Na, azóta pont nem foglalkozok senkinek a gondjával, mint ahogy az enyémmel se más. Szóval remek döntés volt részedről.
2015. aug. 21. 22:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát ez nem a rondaság, hanem valami más. Egyrészt nem itt kellene ismerkedned, hanem a való életben, másrészt lehet, hogy van benned valami, ami erre készteti a lányokat. Nem tudsz tiszteletet kiváltani belőlük.
2015. aug. 21. 23:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Ohhh, már legalább 2 éve nem jártam itt, de te még mindig töretlenül írod ezeket a kérdéseket? Milyen kitartó vagy. Ha feleennyi energiát fektetnél a csajozásba, már lenne barátnőd.
2015. aug. 21. 23:43
 4/5 anonim ***** válasza:
2015. aug. 22. 00:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!... Úgy látom, hogy egy cipőben vagyunk.. Engem is csak lelki szemetesnek használnak a lányok. Elállnak a füleim és ezért egy lánynak sem kellek.. 19/F
2015. aug. 22. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!