Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rossz ember az alfahímek nagy része?
Férfiként úgy vettem észre, hogy azoknak a férfiaknak, akikért a nôk rajonganak (alfahímek) kb. 90%-a nem valami jó ember. (Tisztelet a kivételnek.)
Miért?
Azon szoktam röhögni rengeteget, amikor egy rosszindulatú, hazudozó féreg alakot fényeznek a csajok, csak mert tetszik nekik, vagy szerelmesek belé.
Hónapokon keresztül volt a közvetlen közelemben egy ilyen nő, nagyon durva eset volt, úgyhogy tudom, miről beszélek. A hapsija orrba-szájba csalta, az éveken át tartó kapcsolatukat végighazudozta, végigkamuzta, a csaj meg úgy bele volt esve, hogy az elképesztő. Olyanokat mesélt róla, úgy próbálta tömjénezni, hogy ő egy nagyon elfoglalt ember, nem mindig ér rá, vidéken sokat dolgozik, sokat tanul, közben a srác másik 2-3 ringyóval kavart a háta mögött, az egyik ribije két emelettel feljebb volt, ahol laktak. :D A sunyi drog- és csempészügyeit meg se említem a gyereknek, meg ezenkívül sok embernek tartozott, sok embert át is vágott.
Na az ilyen f#szkalapokba szerelmes a nők nagy része.
1: Nem, ezért is azt írtam, hogy nagy része, és nem azt, hogy mindegyik. Az általam ismertek nagy része az.
2: Igen, sajnos tényleg vannak ilyen nők, de nálam ezek automatikusan nem vevődnek figyelembe párkereséskor. :D
Az általad ismertek nagy része, és nem feltétlenül a világon az összes nagy része. :-) Pontosítsuk, jó? :-)
Amúgy meg érdekelne, mit jelent neked az, hogy alfahím.
"Az általad ismertek nagy része, és nem feltétlenül a világon az összes nagy része. :-) Pontosítsuk, jó? :-)"
A szavazások előtti felméréseken is csak a szavazók egy töredékétől kérdezik meg, hogy kire szavaz, mégis nagyjából meg lehet tippelni a felmérések alapján a szavazás kimenetelét.
"Amúgy meg érdekelne, mit jelent neked az, hogy alfahím."
Magabiztos, vezető típus, határozott, bejön a nőknek stb.
Ez az a jelenség, amikor a külső mindent felülír a nő számára. Lehet akármilyen tahó, bunkó, alázhatja, csalhatja a nőt, tudja, hogy úgyis vissza fog menni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!